Produk Terlaris Ogos..

April 4, 2013

.::Finally, i got it..tenkiu hubby::.

Salam 1 Malaysia..

Semalam amy ada buat entry tanya pasal kamera kan..balik je dari keje semalam fahmi ajak amy pergi makan luar..sebabnya, amy tak masak..tangan still lenguh-lenguh lagi dek kena suntikan tt (kancing gigi) masa checkup baby hari isnin baru-baru nie..

Kitaorang terus ke Jaya Jusco Maluri atau nama sekarang die Pasaraya Aeon..sampai je terus tuju kat kedai kamera ni..masa aritu dia kate harga Rm650 jer..last-last pergi malam tadi dia kate harga dah tak boleh bagi Rm650 sebab keluar buku baru apa tah..harga sekarang da jadi RM699..huhu..tak kisahlah, sebab dah memang betul2 berkenan tu belijugak..lagipun kat The Mines pun RM699 dah tu takde stok..tengok beli online pun RM690..kitaorang pun tak cakap panjang terus beli dan pilih la warna merah nie...=)

Walaupun harga dah naik sikit, tapi banyak free gift uncle tu bagi..antaranya, stand tuk kamera tu (amy ambik merah jugak), bagi beg kamera canon (dia suruh pilih beg biasa ke atau casing mcm hp tu..amy yg casing mcm hp tu berwarna putih), screen protecter 2 keping (pasang terus 1 tuk simpanan 1) dan  memori kad 8gb (yang full hd apa tah, harganya dalam Rm80 lebih kut)..sangat-sangat puas hati..kepada yang berminat nak beli boleh la pergi beli kat sana sb uncle tu baik sgt tak macam promoter kat sebelah die tu..=)

Camera Digital IXUS 125 HS

Specifications for Digital IXUS 125 HS

  • 5x optical zoom
  • 16.1 megapixels high sensitivity CMOS sensor
  • High-speed burst (5.8fps)
  • Full specifications leh baca kat sini.. 
Stand ni la yg amy dapat..tp ambik warna merah punya..
senang la nak ambik gambar berdua lepas nie..hehe..

13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wahh semakin canggih nanti pic2 amy .. 16 pixel tuu sure cantik ..
    dik akak dah lama berangan nak beli compact camera macam nie .. dh ada dslr tapi x daya , payah nak bawa dlm beg tangan .. hurmm tu ler pasal .. skrg nie nak beli compact lak .. tgh kumpul duit ekkee ..

    pilihan akak tetap setia ngan canon .. delighting u always ! ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh syoknyaaaaaaaaa dapat kamera... jeles lak.. hewhewhew boleh snap gambar ena t.. weeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. wah...beli camera baru nmpak..hehehe..tapi 699 tu kira harga okay jugak laa kot..xde laa mahal sgt utk model tu..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.
    nanti boeh upload pic bby manyak2 ye

    ReplyDelete
  5. cantik la amy..oh ya, amy brapa bln dh kandungan? :)

    ReplyDelete
  6. Lebih kurang sama ngan Nikon Coolpix Miezalah.. Hehehe.. Dapat free gift pun sama.. Tapi Mieza punyer ari tu mahal sikit ar.. Huhu..

    ReplyDelete
  7. lepas ni kena buat n3 ngan gambo yang cantik2 la nampaknya Amy... :)

    ReplyDelete
  8. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  9. seronokkan ada camera cmni , takperlu besar2 . blh bawak mana2 je ^^ shaz pakai canon warna PINK ! :P

    ReplyDelete
  10. baguslah 16 px...ok tu

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  11. cantik.. ^^ hehe.. sya lagi suka dc berbanding dsrl ygn maha berat..nak usung sana sini nnt org kata apa pulak mcm menunjuk..huhu

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar