Produk Terlaris Julai..

April 11, 2013

.::Alhamdulillah..30 minggu sudah :: 70 more days to go..::.

Salam 1 Malaysia..

Harini amy da masuk 30 minggu preggy..tinggal lagi 2 bulan lebih je atau  10 minggu je lagi nak sampai due date..hehe..sangat-sangat tak sabar nak tengok baby kitaorang nie..

Sekarang ni baby ni aktif sangat bergerak..nurse pun dah suruh kire pergerakan baby dari jam 9 pagi hingga 8 malam..kalau tak sampai 10 kali dia gerak kena pergi hospital cepat-cepat..huhu..setakat ni alhamdulillah dia aktif sangat-sangat..syukur Alhamdullah..tenkiu Allah..

Posisi kedudukan baby 30 minggu..
 Sweetnyer.. =)

Masa checkup minggu lepas amy tanya nurse tu kat mane kepala baby..nurse tu cakap kepala die kat bawah, belakang die belah kanan then kaki n tangan die belah kiri..suka sangat bila tau kedudukan die dah duk gosok2 perut jer..hehe..memang sekarang kuat sangat baby ni tendang perut amy..kadang-karang die mengeras tu sakit sangat2 tp sakit-sakit pun terasa happy bila rase pergerakan die ni.. =)

 
kredit :: pa&ma

p.s--> doakan semoga anak amy & fahmi sihat2 yer..

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Hope baby dalam tu still aktif dan sihat.. kak Amy pun jaga diri tau.. agak2 nanti due waktu bulan puasa ke? kalau bulan puasa boleh jadi geng iha ni :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..semoga korang berdua berada di dalam kesihatan terbaik hendaknya..amin!!!

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, baby & ibu sihat.. Lagi 2 bulan jer Amy.. Sabar ye.. Kite pun tumpang teruja nak tengok anak Amy nih.. =)

    ReplyDelete
  4. seronoknya amy.....semoga semuanya o.k... tak sabar nak tengok Amy junior atau Famee Junior :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tak lama lagi dah tu..kejap aja kan.hehe..kita yg teruja..^^ hope semuanya berjalan lancar..inshaALlah.. :)

    ReplyDelete
  6. memang seronok bila dpt rasa gerakan baby,walapon kdg2 rasa sakit & letih kan..

    ReplyDelete
  7. mesti nervous menanti kelahiran kan ?

    ReplyDelete
  8. due kita hmpir sm..sy pla 22 june 2013
    ahad bru2 ne sy wat mjlis lenggang, bidan ada jg bgtaw kdudukan baby.lbh kurg jg dgn awk.
    da ble jg rs baby hicup.
    pola pgerakan baby pn agk ok sbb sy akan rekod masa am/pm baby gerak hingga 10x.
    smoga proses klahiran nnt dmudahkan olehNya.amin

    ReplyDelete
  9. moga baby and ibuu sihat selalu.nk dekat dh tu =)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar