Produk Terlaris Julai..

March 12, 2013

.::Dapat something dari Hubby::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar harini? harap baik yer..semalam hubby balik dari kerja dia bg amy something a.k.a hadiah la kan..hehe..sangat2 comel...nak tengok tak apa die? ni die..

Gelang Tangan
Comel tak?? Biru + Pink bertemakan blog amy..kalau korang nak tau masa amy kawen aritu pun hantaran belah fahmi pun warna biru + pink..suka sangat kombinasi warna nie...actually, fahmi suka sangat amy pakai menda2 alah ni tu yang die beli..dia beli pun tak bgtau kat amy..fahmi juz ukur tangan die jer..nasib baik la muat...hehe..

p/s--> tenkiu yer cik abg syg..luv u lots.. =)


19 Orang Pengomen Tegar..:

  1. comelnye. untung la akak. hehe. sweetl la.

    ReplyDelete
  2. comey lah... sweet nyer... hope u epy owezz sis...

    ReplyDelete
  3. Ya Allah, cantiknyaaa combinasi warna tu.. suka suka... hope dapat hubby mcm hubby akk yang romantis ni.. hewhewhew

    ReplyDelete
  4. salam amy..
    wah sangat sweet kombinasi warna tu

    ReplyDelete
  5. cantik amy..combination kaler tue...

    ReplyDelete
  6. alaaaa sweetnyeee
    combinasi kaler yg smooth kan
    pandai suami amik hati ..
    soo lomantik ! ;)

    ReplyDelete
  7. wahh...lawanya..biru pun memang warna fav aku..hehe..anyway whats the occasion??ke hubby sesaja bagi??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. sungguh comel

    - admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wahhh. comelny.

    blog pon cantikk. blocking colour tu. hee

    ReplyDelete
  10. lawa la kak..hehe..mana beli? theme biru pulak..hehe..

    ReplyDelete
  11. alahai..cutenya:)
    pandai cik abe amy pilih.menarik sangat warnanya.ciksu suka waran biru tu..soft je

    ReplyDelete
  12. iha peminat tegar gelang mcm ni, jadi boleh cakap yang gelang ini sangat osem! :D
    pandai hubby akak pilih.. :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar