Produk Terlaris Ogos..

March 6, 2013

.::Dapat baby boy ke??::.

Salam 1 Malaysia..

Harini amy baru je masuk kerja setelah 5 hari tak masuk opis..jumaat aritu amy mc sb asma..sabtu ahad memang cutikan..isnin pulok cuti sebab family datang kl..ronda2 dengan family dulu..selasa pulak ada lawatan kat air hitam, Johor..so harini baru masuk opis..mud macam biasalah..kureng sikit..kena cari mud dulu..hehe..esok cuti lagi sb ada checkup..kena pergi minum air gula kat klinik..katanyanya nurse, malam ni kena puasa start pukul 10 malam sampai ke esok pagi..2 kali kena ambik darah kat lengan..xsanggup rasenya tp demi anak relakan juga..huhu..

Hari jumaat aritu amy kena asma, lepas tu pergi sedup nebulizer kat klinik..2 kali pergi sedup..pukul 7 malam sekali then kul 2 pagi sekali..balik je dari klinik malam tu sampai umah kena serang lagi, fahmi pun ajak pegi klinik kul 2 pagi..lepas balik umah doktor mintak amy sedup inhaler tu 2 jam skali..alhamdulillah esokkannya tu rase dah ok..kalau tak ok jugak fahmi kate nak pergi hospital..kalau pergi hospital comfirm kena tahan wad..huhu..

Berbalik tajuk di atas, hari jumaat aritu lepas sedup asma amy scan baby skali..takut effect kat baby sb banyak sangat guna inhaler..doktor pun scan la, scan punya nampak last-last nampak dia punya telur tu..hehe..nampak terang pulok tu..doktor tunjuk kat amy, pahtu doktor cakap tengok tu dengan tak malunya dia tunjuk dia punya telur n punai..hehe..dan skarang amy da tau dah jantina baby amy nie baby boy..nanti leh la jaga adik-adik  yer..alhamdulillah..masa scan tu nampak dia punya kelopak mata, mulut hidung semua..wah sangat-sangat tak sabar rasanya nak tunggu baby ni keluar..dah boleh cari nama nie..any suggestion??? =)

3 bulan je lagi..doakan baby amy sihat-sihat yer..semoga semua urusan dipermudahkan oleh-Nya..amiin...

ala tomey tomey..=)

12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. akak punya asma teruk ea?huhu..lagi 3 bulan ? hehe..tak lama lagi ja tu..hehe..apa2 pun hope semua berjalan lancar.. ^^ sya suggest nama Muhammad Adam..hehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe org nk cek dye sihat ke x,dye g tunjuk telur lak eh.hehehe

    ReplyDelete
  3. insyaAllah gender baby kite same nanti, hehe!

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya selamat..
    wah..sy suka baby boy hehe

    ReplyDelete
  5. amy asma ka? laaa...ciannya...rehat byk2 tau..alhamdulillah dpt baby boy la nti ni? blh jaga adik2 dia nti kan amy..seronoknya dgr.. :)

    ReplyDelete
  6. tak lama dah.. bb boy :)

    in shaa ALLAH.sama2 doakan.ciksu pula xcited :)

    ReplyDelete
  7. sabar....pembawakan baby la tu....semoga semuanya ok....

    ReplyDelete
  8. take care k....jaga diri baik-baik..semoga semuanya o.k ...

    nak suggest nama pun xde idea..nama anak2 orang zaman sekarang makin canggih dan panjang2...huhu

    ReplyDelete
  9. wah bestnyer..dah nampak semua,akak lak harap2 dpt gigirl kali ni,sbb dah ada 2 boy nih..
    apapun moga semuanya sihat..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar