Produk Terlaris Julai..

March 4, 2013

.Buffered Earning dari U-Mobile RM36.39 dah kredit..Tenkiu Nuffnang::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua? Amy sekarang da ok..3 hari kena asma..rasa cam nak mati jer..huhu..2 kali terpaksa pergi sedup nebulizer kat klinik..katenya doktor biasalah bila preggy ni kongsi oksigen dengan anak..so, buat yang dah ada asma ni senang la nak kena attack..huhu..harap-harap baby ibu ni sihat la yer...

Hari ni amy nak share pasal BE dari nuffnang nie..hehe..BE ni dah lama berlegar-legar kat blog amy...first time amy dapat BE yang earnings sebanyak nie..paling banyak sebelum ni dapat BE RM10 jer..tp yang ni lebih RM30..syukur sangat2 n tenkiu Allah..


Kredit je BE ni amy punya earnings dah boleh cash out..amy pun apa lagi..terus tekan button cash out .malas nak kumpul banyak2..cukup je terus cash out..hehe..xsabar2kan..


Alhamdulillah ni merupakan cash out yang keenam amy..syukur alhamdulillah..tenkiu Allah..tenkiu Nuffnang..tenkiu kawan2 coz sudi singgah blog amy.. =)



Start dari amy daftar nuffang tahun 2010 ni la yang amy dapat..kalau blogger lain sebulan dapat beribu tapi kite blogger cabut je ni dapat banyak ni da syukur sangat2..sape nak bagikan dari duk sesaje..tenkiu Nuffnang..nati bg BE banyak2 lagi yer.. =)

Haritu amy ada buat entry ni kan..klik sini..Bukak-bukak email arini tengok says.com dah hantar email bgtau amy punya cash out tu akan masuk dalam masa 2 minggu lagi..alhamdulillah..

p/s--> sejak dua menjak preggy ni rezeki murah sangat..rezeki anak orang kate..alhamdulillah.tekiu Allah di atas kesemua rezeki-Mu buatku & suami.. =)

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. nice la

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nice la

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. congratulation...hehehe..rezeki bertambah nmpaknya...aku BE tak penah dapat dari nuffnang..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar