Produk Terlaris Julai..

March 29, 2013

.::Anak sedara yang ke-4 :: Amna Fazidie::.

Salam 1 Malaysia..

Alhamdulillah, setelah sekian lama blog tak berupdate, arini boleh jugak update..kadang-kadang bila mud rajin tu 2 3 entry sehari..bila dah mai mud malas seminggu 1 entry pun susahkan..hehe..

Ok, harini amy nak memperkenalkan anak buah amy yang ke empat..anak kepada abg ipar amy..


Nama baby ni Nur Amna binti Mohd Fazidie..dilahirkan pada 25 Mac 2013 kat Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA)....harini dah masuk 5 hari..comelkan..geram je tengok..amy tak pergi tengok lagi sb baby ni duk kat Kuantan..inshaa Allah malam ni kalau takde arau boleh la tengok baby nie..alang-alang tu boleh singgah balik tganu terus..hehe tu yg paling best.. =)

Abg ipar amy ni kahwin seminggu je lepas amy dgn fahmi kahwin..tp dorang dapat rezeki dulu..baby ni jgk merupakan cucu sulong dalam family fahmi..happy giler la mertua amy bila da dapat cucu nie..

Baby amy sekarang ni dah 7 bulan..Inshaa Allah bulan 6 ni keluar..doakan yer..baby amy scan aritu baby boy..so lepas ni dapat sepasang la mertua amy.. =)

 Ni gambar masa majlis bertandang kat rumah fahmi aritu..
Abg & Kakak ipar fahmi :: Amy & Fahmi..
03 06 2012 =)

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. comelnya..lepas ni tunggu baby Emy plak..hihihi ...

    ReplyDelete
  2. subhanaAllah, comelnyaaaa.. putih melepak!... nanti ckp kat abg ipar akk, tahniah tau.. hehe

    lps ni baby akk la bakal melihat dunia... awwwwwwww

    ReplyDelete
  3. comel ja,, mesTI bunyi kentut dia comel ja bunyi,,ehehe,, :: maaf kalau xda kaitn dgn entry,,ahahaa
    sebb saia trlompat2 kalau dgr baby kentut

    ReplyDelete
  4. Comelnya.. Geram tengok.. Tak lama lagi turn Amy plop.. Tak sabarnya nak merasa ada baby sendiri.. Huhu~~

    ReplyDelete
  5. congratulation..ahlamdulillah bertambah besar ahli keluarga..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. wa comel woh...

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  7. hidung dia comel la..hehe..suka tgk.. ^^ nama pun sedap n simple.. hope semua berjalan lancar ya..lagi brapa bulan ja kan..kejap ja..hehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar