Produk Terlaris Julai..

February 15, 2013

.::Wawa Semput Full Movie::.


Nak tengok wayang citer macam nie comfirm Incik Fahmi tak layaan..katenya nati keluar dalam u-tube tengok la..so sekarang da keluar leh la layan..hehe..jom layan sama2.. =)

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. betul2...cpt je kuar kt utube hoho juvana pon ada heee

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sama ngna hubby sy.. kalau ajak tgk cite melayu.. hurmm payah.. dia ckp tgk kat utube je sudah. jgn membazir duit.. sabor je lah.. anway.. done follow sini.. come visit my site. http://www.sayeshukepink.com/

    ReplyDelete
  3. salam.

    hi dear.. how r u? Lamanya amni tak blogging. Tengok kawan-kawan yang tunang, majoriti dah kawen.

    Skang dah nak tunggu baby dah.. wahhhhh... bestttnya... kalau lahir 20/6 tu, dekat dah dengan bday amni.. hehe..

    take care dear. Just drop by sebab rindu nak blogging and jenguk blog kawan-kawan mcm dulu.. =)

    ReplyDelete
  4. confem lawak kalau mereka berdua tu berlakon hehe!!

    Jomlah Sertai Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
    Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !

    ReplyDelete
  5. warhh dah keluar dah. Tak payah susah susah pergi tengok dekat wayang hihihi :D

    ReplyDelete
  6. macam ramai je dah tgk citer ni.mesti lawak abes citer ni kan.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar