Produk Terlaris Julai..

February 21, 2013

.::Surat Dari Langit Biru vs Kasih Sayang Adik dan Kakak::.

Salam 1 Malaysia.. 

 Sape kat sini yang layan drama Surat Dari Langit Biru?? minggu ni amy dengan fahmi duk layan citer nie..bila amy tengok citer ni kan..amy teringat satu kisah cerpen yang amy pernah update dalam blog amy dulu...entry tu amy update pada 2009..dah agak lama la..kalau korang layan cuba korang baca cerpen ni..mesti korang akan rase jalan citer tu lebih kurang je..cuma lain sikit la nak kasi sedap sikit..=)

Sejujurnya masa amy baca cerpen rasa cam sedih sangat-sangat..sampaikan keluar airmata nie..hehe..korang korang nak baca cerpen tu boleh klik link kat bawah nie..sangat-sangat menyusuk kalbu.. =)



:: Surat Dari Langit Biru ::

 Drama Surat Dari Langit Biru Lakonan Johan Asari, Yana Samsudin, Fizo Omar, Tania Hudson & ramai lagi...

Pengorbanan Hingga Akhirnya
“Air dicincang takkan putus”. Meskipun Zarul meninggalkan keluarganya namun hubungan dengan kakaknya, Salmi tetap utuh. Akan tetapi apabila hadirnya orang ketiga, hubungan dua saudara itu menjadi renggang. Fitnah yang ditabur menyebabkan segala pengorbanan seorang adik terhadap kakak tersayang hilang sekelip mata.

Menyusuli RUBY, nantikan buah tangan terbaru daripada pengarah berkaliber, Rashid Sibir menerusi drama bersiri SURAT DARI LANGIT BIRU di slot Samarinda TV3 yang akan mula bersiaran pada 6 Februari 2013, setiap hari Selasa hingga Khamis pada jam 10.00 malam

Untuk baca sinopsis citer ni boleh klik link kat bawah ni... 




12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Follow jugak cite ni sebab ada yana samsudin. Sukeee. Hihi. Lagipun dah terbiasa malam sebelum2 tu tengok Ruby. Hee

    ReplyDelete
  2. memang best citer nie
    tapi bila buat bersiri nie akak lemah sikit
    takut tertinggal
    akk tgk ... suke yana tuu berlakon !
    cam bercinta lak ngan pelakon lelaki tuu ekeke ;)

    ReplyDelete
  3. best ke cite ni?? saya tak layan sangat drama2 yang pukul 10 ni..teringin nak tengok tapi asyik terlupa. nak tgok sbb ada yana. nak tgok dia berlakon sedih before ni asyik gila2 je..hehe

    ReplyDelete
  4. ieda mimi --> amy tgk time ingat je kak..time xingat n letih ke xlayan pun..hhehe

    ReplyDelete
  5. xtau la nk kate..mcm best..try la tgk..hehe..set jam..

    ReplyDelete
  6. huaaaaaaaaaaaaaaa....sejak busy ni, memang tak dapat nak layan apa2.... huaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. memang cerpen tu sgt sedey..akak pun dah baca,menitis jugak la airmata akak nih

    ReplyDelete
  8. masa tengok episod pertama tu pun dah agak macam best. hihi. tapi tu lah. takut tak terikut la pulak.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar