Produk Terlaris Julai..

February 8, 2013

.::Shila Amzah menangis nyanyi lagu Ombak Rindu::.


Kesian kat Shila Hamzah..mesti perit kan bila berada di tempat Shila nie..di luah mati mak..di telan mati bapak..ye la dua dua tu orang yang amat dicintai..

Sabarlah wahai Shila..tapi kita kena ingat tempat seorang anak di mana..selagi kita bukan milik die or suami kite selagi tu la dosa kite sebagai  anak perempuan ayah yang tanggung..so fikir2 kan lah..Jagalah hati mereka selagi mereka masih ada..mereka takkan dapat ditukar ganti..

Zaman percintaan memang manis semuanyer..lepas kahwin kita tak tau lagi macam manakan..harap banyak2 bersabar,,in Shaa Allah kalau da jodoh shila dengan shanaaz takkan ke mana..sebab Allah da tetapkan jodoh kite dengan sape2..dan itu adalah terbaik untuk kite..semoga kebahgiaan milik anda.. =)


p/s--> tetiba teringat lagu Patah seribu..=(

17 Orang Pengomen Tegar..:

  1. kenapa dengan shila erk?? dah lama tak baca surat khabar or terjah2 blog mengenai isu semasa... putus cinta ye???

    ReplyDelete
  2. aina..da byk keluar pasal shanaaz gaduh dgn nd lala la dik..dalam paper dlm tv..tu dia sedih tu.hehehe

    ReplyDelete
  3. Patah seribu shila amzah.
    Namun, jodoh itu rahsia Allah.

    ReplyDelete
  4. assalam.jom join segmen saya http://www.penbiru.com/2013/02/segmen-bagi-pi-wwwpenbirucom.html

    ReplyDelete
  5. sedih lak ..
    akak x dpt lak nak dgr dia nyanyi nie huhuhu

    ReplyDelete
  6. Sabar jelah Shila, yang penting sebenarnya adalah ibu bapa sebelum berkahwin.

    ReplyDelete
  7. Memang kesian tengok Shila.. Tapi apa pun, selagi Shila masih belum sah jadi isteri sesiapa, keutamaan tetap perlu diberikan kepada keluarga.. Jangan sebab cinta karier dia sebagai seorang penghibur pun musnah.. Semoga segala pergolakan yang melanda Shila, SHarnaaz dan family mereka dapat diselesaikan dengan cara baik..


    Pssttt! Cun wajah baru blog Amy! Loikeeeee sangat2! ^^,

    ReplyDelete
  8. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. siannyer..
    taleh byg kalo kite duk tempat dia..
    mesti serba salah gak kan..

    hrp pasni semuanya kan selesai..

    ReplyDelete
  10. salam amy...

    tadi baca sharnaaz dah putuskan hubungan diorg kot,sian shila,takpe mungkin ada jodoh yg lebih baik utk dia nanti

    ReplyDelete
  11. kesian bila tengok video tue...banyak2kan bersabar la shila

    ReplyDelete
  12. in shaa ALLAh shiela kuat.dato ct siap bg nasihat lagi kat dia.

    baru jumpa shiela kt pavilion buat perembahan sempena yee sang terpanjang tu

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar