Produk Terlaris..

February 15, 2013

.::Rezeki pertama dari ChurpChurp :: Alhamdulillah::.

Salam 1 Malaysia..

Alhamdulillah..semalam cek dari churpchurp baru je sampai kat umah..amount RM99.80..masa amy cash out aritu RM100.80 tp bayaran proses RM1 so jadi la sebanyak tu..walaupun tak sebanyak blogger lain tp syukur sangat-sangat..sape nak bagikan..tenkiu Allah..

Kalau Nuffnang cuma RM50 dah boleh cash out tp Churpchurp kena tunggu earnings RM100 baru leh cash out..bagus jugak kan, sekali cash out da dapat banyak...Kalau nuffnangkan cukup je RM50 amy terus cash out..haha xmenyempat nak kumpul banyak-banyak..Sekarang ni earnings Nuffnang dah RM30 lebih..nanti da cukup syarat terus tekan butang cash out tu..hehe..papepun Alhamdulillah..

Korang da daftar churpchurp belum? kalau tak daftar lagi boleh la daftar sekarang..amy ada buat tutorial dia dulu..sape berminat boleh daftar klik link bawah ni yer..selamat mendaftar dan menjana pendaptan.. =)


13 Orang Pengomen Tegar..:

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar