Produk Terlaris Ogos..

February 19, 2013

.::Majlis Pertunangan Adik :: 10.02.2013::.

Salam 1 Malaysia..

Cuti Tahun Baru Cina baru-baru ni amy balik kampung..balik kampung sempena majlis pertunangan adik ipar amy nie..adik bongsu Fahmi..Namanya Farida Atira..berumur 21 tahun..sekarang ni masih lagi belajar ijazah pengurusan perniagaan kat UiTM Sri Iskandar Perak..tahun kedua..InShaa Allah tahun depan habis belajar terus diijadkabulkan..doa-doakan yer kawan-kawan..semoga dipermudahkan urusan mereka..

Majlis pertunangan diadakan pada malam hari..Hari Ahad 10 hb 2 2012.. Al-kisah disebalik pertunangan..pada mulanya family amy ni nak buat simple-simple jer..bertunang je kan..lepas tu bila dah sorang mari rumah kate cam pelik je takde tempat duduk la apa la terus kitaorang jadi panik..time dekat-dekat maghrib tu la duk sibuk nak buat pelamin bagai ..amy, adik amy ni dengan  biras amy apa lagi bertungkus lumus la pasang pelamin..pelamin ala kadar jer...kononnyer nak bagi nampak lain sikit..okey la dari takdekan..=)

Siap-siap semua make up pulak takde..nak tak nak terpaksa la amy jd mak andam..fuhhh bidang terjun betul..tak pernah-pernah tonyoh muka orang last-last terpaksa make up kan adik amy nie..jadi tak jadi da lain kire..yang penting jalankan tugas as a sister..hehe..dan akhirnya majlis berjalan dengan lancar...Alhamdulillah..

 Ira diapit kakak-kakak iparnyer..(mak-mak buyong)..tembam tak kami?? hihi

Bersama tunangnya..

Kawan-kawan die yang turut hadir majlis ni.. 

Selesai sorang ni..ada sorang lagi adik pompuan yang masih single but not available tau..hehe..harap2 cepat2 sampai jodoh..amiin...

11 Orang Pengomen Tegar..:

  1. moga hingga ke akhir hayat..hehe.. 21 tahun dan engaged... me masih tercari2..ahaha.. ^^

    ReplyDelete
  2. selamat bertunang utk adik :) semoga ikatan yg bakal terjalin seterusnya kekal bahagia hingga ke jannah :)

    ReplyDelete
  3. selamat bertunang. kwen muda la nnt ni yea.

    ReplyDelete
  4. sama ja muka akak dan adik bongsunya,, eheh,,ckp ngn adik bongsu,,jgn lama sgt tunang,,ehehhe,,

    ReplyDelete
  5. congratulation kepada adik yaa..semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar..amin...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. 21 tahun? saya 20 tahun so taun depan nak tunang jgak la..hehe.btw comey la blog akak ni..suke sangat. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah buat adik akk sebab dah jadi tunang org.. semua comel2 lah adik beradik akk... >.<

    ReplyDelete
  8. assalam, tahniah semoga dipermudahkan segala urusan...amiinn..

    ReplyDelete
  9. untungla ade org boleh bantu... kann... btw, blog dah lawa dah pun...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar