Iklan Berbayar

February 14, 2013

.::Fasha Sandha Bersalin::.

Salam 1 Malaysia..

Fasha Sandha bersalin..bila baca tajuk tu mesti korang ingat fasha dah bersalin kan..hehe..yang sebenarnya Fasha Sandha bersalin ni sebenarnya keyword yang selalu orang singgah kat blog amy..amy tau pun daripada akaun nuffnang..hari2 tiap kali amy cek akaun nuffnang mesti yang first keywords dia tajuk ni la..Fasha Sandha Bersalin..nampaknya memang ramai peminat fasha duk tunggu2 kelahiran anak pertama fasha nie...kalau diikutkan fanpage We Love Fasha Sandha ni beliau tak bersalin lagi..papepun semoga semuanya selamat..amiin.. =)

Ni la dia buktinya =)

Berkenan sangat dengan loket fasha nie..kalau buat AmyFahmi comel jugok nie..gedixxs..=p


12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. ramai tak sabar tengok baby fasha la tu..hehe

    ReplyDelete
  2. cantik loket camtu...teringat zmn kecik2....

    ReplyDelete
  3. mmg cantik loket tu..

    tak sabar juga nak tgk anak diorang nanti

    ReplyDelete
  4. aah comel2 leh buat dik !
    kalau akak iedaimmi
    ahakssssssssssss ;))

    ReplyDelete
  5. fasha kat meletop
    dari dulu sampai skang, ramai yg tau citer die.. :)

    ReplyDelete
  6. hahaha ingatkan sungguhlah td... ngeeeeeeee ena ni bukan peminat fasha tapi tak sabar nk tunggu dia bersalin...

    ReplyDelete
  7. alahaiii igt betulll hehehe click cpt2 td sbb nak tgok bby fasha hahahaa . terkena sudahhh . :P

    ReplyDelete
  8. mesti ta sabar na tengok wajah baby fasha sandha tu kan . hehe

    ReplyDelete
  9. sama la ciksu pon ta sabar nk tunggu tgk bb fasha..

    myb hjng bln 3 due fasha.ikut apa yg fasha gtau dlm mjlah harmoni bulan 12 ri tu

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..