Produk Terlaris..

February 20, 2013

.::Edit blog with hubby & Ainaa Rosberry::.

Salam 1 Malaysia..
Malam tadi amy duk edit blog..edit untuk menda alah ni jer..konon da borink pakai abaout me yang style lama..lepas tu mintak tlg dgn adik aina ni buat tutorial..tengok pada tutorial dia mudah jer..tapi bila amy buat makan masa lama giler...maklumlah bab-bab coding ni lemah sangat-sangat..edit punya edit tak jadi gambar..last2 berserah dan nasib baik la Aina ni tolong ajarkan step by step..

Siap je edit gambar, nak edit lak  yang bawah2 die tu..kali ni mintak tolong incik hubby..masa tu dia tengah main game..terpaksa stop jap tolong amy..dia kecian kut tengok wife dia terkiar-kiar nak edit menda alah tu je padahal..nak lawan die mmg tak mampu la amy..keje dia memang mengadap coding je hari-hari..kadang-kadang buat keje kat umah sakit kepala amy tengok..masa dia duk edit HTML template amy tu amy da takut da..bukan takut apa takut hilang semua design amy..dah la template ni amy tempah khas..kalau hilang tak pasal melayang lagi duit..sampaikan amy pun mintak dia buat backup..hihi..dia edit-edit sikit lepas tu siap la...suke sangat bila da siap..dan inilah hasilnya..


Tapi yang paling tak tahannya, malam tadi dek kerana mengedit blog sepanjang malam sampaikan tidur mengigau pasal blog..huhu..malunya kat fahmi..dia duk gelak-gelak je bila amy tersedar..tu la excited lagi..tapi takpelah janji puas hati..=)

Thanks yer  Ena sebab tolong akak..jasamu dikenang..sape2 yang nak tengok tutorial ni boleh ke blog ena ni..AINAA ROSBERRY..tak lupa jugak buat my beloved hubby, thanks sayang coz tolong wife mu nie...lepas ni boleh la mintak tolong lagik ek..luv u so much sayang.. =)


25 Orang Pengomen Tegar..:

  1. comel nyer bolg nie.. comel.. comel... comel... nak cam nie gak..
    akak tempah ngan sape??

    akak.. aien tag akak untuk segment..

    http://www.aienhermionie.my/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  2. wah...sampai terbawak-bawak dalam mimpi..kalau secara saintifiknya mesti sebab sebelum tido duk pikir pasal blog lagi kan??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. cantiknyer blog kamu.. WAJIB sy follow, hehe~
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  4. hahahaha malu ena ngn hubby akk.. dah la dia pakar coding.. perghhhh... apapun, sama2 kak... nanti boleh bljr dri hubby camne nak baca coding ni... ena ni sikit2 boleh la... Tnyalah pd yg pro,.. ngeeee

    ReplyDelete
  5. cantik..saya pun bab2 coding nie memang hancus....pasrah je la bila rupa blog saya tue tak semegah...hahhaha

    ReplyDelete
  6. waa,, romantiknyaa,,eheh,, mesti sang suami blogger jugk,,kan?

    ReplyDelete
  7. akak mmg xreti lah nk edit2 bg cantik walaupun akak minat edit negedit nie..

    ReplyDelete
  8. macam dh ringan aku rasa blog ini..mybe sebab cache..or mybe admins dah kurangkan gadget2 berat...

    - Admins Blog 3 Dalam 1

    Jom baca Artikel Terkini: Fizz Fairuz Bohong, Saya Bukan Isteri Orang – Azlyn Massiela - Gossip Selebriti Malaysia
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/fizz-fairuz-bohong-saya-bukan-isteri.html

    ReplyDelete
  9. ain--> akak tempah dgn kak shida..blog dia hoyahadis.blogspot..rm50 jer..tempah la kalau berminat.. =)

    ReplyDelete
  10. azlan--> tau xpe..terbawa2 dlm tido..hehehe

    ReplyDelete
  11. mrs kayrul --> eh comey apa blog awk..hehe..

    ReplyDelete
  12. nadia johari -> da tempah dgn org yg sama..sama la jdnyer..hehe

    ReplyDelete
  13. keyboard menaip --> xdela..hubby sy xmen blog..dia keje wat website..programmer..tu men coding jer.. =)

    ReplyDelete
  14. cantik sgt :) saye pun klu bab2 coding ni mmg !@#$%^&*( ckit..hehe :P

    Perginya seorang sahabat. Semoga arwah ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman. Aamiin

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/perginya-seorang-sahabat.html

    mohon like sini juge ye
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
  15. dasyat amy..samapi terbawa2.. ciksu pon bab2 coding ni pening la..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar