Produk Terlaris Ogos..

February 27, 2013

.::Dapat duit free lagi..alhamdulillah =)::.

Salam 1 Malaysia..

2 hari rasenya blog tak berupdate..mud kurang sikit 2 3 hari ni..kalau mud giler datang 3 4 entry post 1 hari..hehe..ok harini amy nak share yang amy dapat cash out duit dari says.com lagi..ni kali ke 4 amy dapat cash out..yang pertama RM 56..kedua RM84 dan yang ketiga RM120..masa tu amy aktif sikit la..lagipun masa amy aktif tuk promote tu setiap orang daftar bawah nama kite akan dapat RM5..bayangkan kalau 10 orang dah RM50..terus leh cash out kan..

Sekarang ni promosi dah habis..sorang daftar kite cuma dapat RM1 je..amy da jadi malas nak promote..iklan lagi la..kalau promote kat fesbuk tu ada orang klik tengok dapat la 20sen per unit klik..tu tak semangat tu..hehe..last earning amy RM23 untuk yang keempat nie..amy da tak aktif sangat..baru-baru ni amy bukak akaun ada RM40 lebih..terkejut..cek punya cek rupanya ada orang daftar bawah amy..mungkin dia terbaca entry ni kut..Klik Sini dan Klik Sini..dah kat situ la earnings amy naik lagi..harini da cukup RM50..so boleh la amy cash out..tenkiu Allah..rezeki yang tak didugakan..Alhamdulillah.. =)

Sape berminat nak join leh la daftar sini.. http://says.com/my/fahmyliana/invite ..



Says.com ni sama macam nuffnang jugok tapinya dia punya iklan kite share kat fesbuk jer..bukan kat blog..tak boleh iklan kat blog nanti nuffnang marah..untuk blog setia pada nuffnang n churp2 jer..minggu lepas baru je deposit cek dari churp-churp..tenkiu churpchurp media sdn bhd.. =)

Nak daftar churp2?? Klik jer sini..

Sekarang ni juz tunggu BE dari nuffnang ni kredit..lepas tu terus nak cash out..hehe...

 
 Tenkiu U-Mobile =)

Nak daftar Nuffnang?? Klik sini.. =)

p/s--> Amy dah buat tutorial tu..so sape yang nak boleh la daftar... =)





13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Saya punya earning lagi la tak naik naik. uhuk uhuk sadissnya :(

    ReplyDelete
  2. awwww.. kenapa mesti blog yang berumur 3 tahun ke atas sahaja dpt nuffnang nih huhu...aku pun nak laaaa...

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. x per dik
    ada rejeki x akan kemana
    akk punn harapkan duit nuff aje huhu

    ReplyDelete
  4. wahh banyak tuuu.. bagilah kat ena sikit.. hewhewhew

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki..

    ciksu tak join pon says..churp2 pernah daftar

    ReplyDelete
  6. salam..tak paham tentang nuffnang gliterrati or ''exclusive nuffnangers..boleh tolong terangkan tak?? huhuhu

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar