Produk Terlaris Julai..

February 7, 2013

.::Blog Amy berwajah baru::.

Salam 1 Malaysia..

Malam ni happy sangat2 sb blog amy da bertukar wajah..amy tak edit sendiri pun blog ni..tak reti main photoshop2 nie..kalau setakat edit download free template tu boleh la..nak edit sendiri tak reti lagi la sekarang ni blog da susah nak edit..jalan pintas die ialah tempah jer dengan orang..settle..tak mahal pun akak ni cas...lagipun duit nuffnang bagi tu boleh la buat deco kat blog kite ni kan..apadehal..nanti nuffnang bagi lagi..hehe..

Kalau korang berminat nak tempah boleh la tempah dengan Kak Shida ni...orangnyer senang bawak berbincang..korang cakap je nak design camne akak ni boleh settlekan..tak sampai 2 hari lak tu...semua kak shida editkan dalam blog amy..dapat2 da cantik da..bloglist korang dan semua gadget2 korang takkan hilang..itu yang best sebenarnya...=)

So kepada yang berniat nak tukar template blog tu korang pikir la nak pening kepala atau tidak..kalau tak nak pening tempah je senang..hehe..

p/s--> mood - semangat baru mula timbul..hehe..

11 Orang Pengomen Tegar..:

  1. sebelum nie tatau pulak rupa blog amy cammana so takleh nak compare but new look nie not bad, mudah nak baca dan tak berat utk loading..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. cantiknya pink+turqoise.. wane ni pn bkal jd warna tema pertunangan saya. in sha allah.. :)

    ReplyDelete
  3. sangat2 cantik!!! suka sangat2 dengan header kak amy

    ReplyDelete
  4. baru nk tnya tadi sib baik jumpa n3 ni..
    komen marathon ni sbb byk tertinggal sudah ;)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar