Produk Terlaris..

January 18, 2013

.::Tempahan di buka :: Fruit Tart from Foodies@Terengganu::.

Salam 1 Malaysia..

Harini amy nak promote Fruit Tart yang kawan amy ni buat..dulu amy ada buat entry yg pasal die buat apam tu kat sini..ORDER APAM POLKADOT..

Syukur Alhamdulillah, melalui entry tu dapat banyak order sebabnya apam kawan amy ni memang sedap..bukan nak puji tapi betul memang sedap dan murah sb tu amy berani promote kat orang..lagi satu bukan apa..nanti bila orang order tak sedap tak pasal2 kite pun dapat nama buruk sekali..huhu..

Untuk produk terbaru ni, amy nak promote Fruit Tart..
Untuk yang ingin mencuba fruit tart  leh la call kawan amy  ni yer..

YUNIE DI TALIAN 012-9601641
Ini adalah hasil tangan daripada yunie..apa tunggu lagi..boleh la order sekarang yer.. =)



Harga di datangkan dlm bentuk set..
1set 32pcs bersamaan RM40.00
Utk blueberry n kiwi cheese tart 1set rm 25
Strawberry cheese tart mahal sikitlah..hehe sbb foodies letak strawberry fresh kt atas.. 1set 25pcs rm35
( Area Terengganu sahaja yer..hehe

 cara pembungkusan ikut selera pelanggan..

Apa tunggu lagi..order sekarang..=)
YUNIE DI TALIAN 012-9601641
Kalau sesape nak tengok banyak lagi gambar leh la like fanpage Foodies ni yer..

p/s--> Tengok je pun da nampak sedapkan..Cuba jangan tak cuba yer.. =)

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. uiks sedap tu...nak gak le ..nak bawak balik penang

    ReplyDelete
  2. diantara semua ni, mana yang lebih sedap...?
    sila inbox saya...http://www.facebook.com/puteri.siput.7?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  3. saLam aMy.. sedapnye tart tu.. rase macam nak order, tp packing dy mcm mane ekk kaLo haNtar bY pOs..? nanti tart tue stiLL coMeL tak..? hehehe.. =)

    ReplyDelete
  4. Sedapnya tengok...jauh nun kat terengganu plak

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar