Produk Terlaris Ogos..

January 9, 2013

.::Sunway Education Group::.

Salam 1 Malaysia..

BE kedua yang running kat blog amy sekarang ni adalah Sunway Education Group..sekali lagi tenkiu pada Incik Nuffnang kerana bg BE nie.. =)


Kepada remaja2 di luar sana yang masih tercari2 tempat nak sambung belajar leh la try usha2 kat sini.. KLIK SINI..

Tengok..banyak die punya cawangan..so pe tunggu lagi..usha skarang yer.. =)

p/s--> eh kalau tak silap neelofa n ixara aisyah belajar kat sini tp xtau la tu..hehe

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Murahnya rezeki Amy dapat BE lagi.. Mieza still terkedek2 duk kejar BE.. Satu pun taknak melekat lagi nih.. Huhu.. Sabo jela..

    ReplyDelete
  2. hai.. done follow.. follow sini balik ea http://iellakylla.blogspot.com/2013/01/love-in-blue-colour.html

    ReplyDelete
  3. wahh bestnye..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar