Produk Terlaris Ogos..

January 7, 2013

.::Jom layan Persembahan Penutup AJL27::.

Sape tengok AJL27? rata2 orang yang tengok semua berpuas hati dengan persembahan penutup AJL27..4 orang pemain gitar yg memang power sangat n 4 orang otai rock kiter..memang betul2 hebat n rase macam kat konsert jer..Kalau dipertandingkan persembahan dorang tu rasenya dorang yg menang kut..hehe..

Lagu2 lama tetap bergema dalam kepala ni kan..lagu sekarang ni da tak boleh lawan..kalau hit pun masa kejap tu jer..bila keluar lagu baru lagu tu terus senyap...tapi lagu otai2 kiter ni sampai ke sekarang tak puas dengar..orang tua kate apa ek, tak lapuk dek zaman..hehe..

So sekarang jom kite enjoy dengan persembahan penutup AJL27..
Rock Never Die..

p/s--> lagu2 pilihan time karaoke dgn incik hubby zaman dulu2 .. =)

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. ena tak tengok pun ajl smlm, penat sgt2.. huaaaaa.. apapun, tumpang tengok ye sis.. ngeeeeee

    ReplyDelete
  2. Memang best kan..suka tengok design background kali ni..persembahan ok le lebih2 lagi dr otai2 tu ;)

    ReplyDelete
  3. best!!! suke lagu bayangan gurauan :)

    ReplyDelete
  4. jom cube ni..tak rugi pun kalau join
    http://earningsip.com/ref.php?page=act/ref&invcod=106225
    http://incomepart.com/ref.php?page=act/ref&invcod=133589

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar