Produk Terlaris Julai..

January 7, 2013

.::Cek ke-4 dari Nuffnang..tenkiu Nuffnang..::.

Salam 1 Malaysia..

Lama xupdate blog..hehe..semalam sape tengok juara lagu? apa korang rase? best tak? ajl kali ni menarik kan..lagi menarik bila otai2 4 orang tu keluar..memang gempak habis..hidup rock kapak..tetiba..hehe..

Ok hari ni amy nk ucapkan thanks banyak2 pada Incik Nuffnang sebab bagi cek yg ke 4 nie..ye memang tak banyak mcam korang n blogger2 lain tp syukur sgt2..walaupun sikit tp rase cam happy sangat duit hasil dari blog nie..thanks jgk pada kawan2 yg sudi singgah blog amy..

Ok, yang ni adalah payment history amy sepanjang amy blogging..start 2010 sampai skarang ni la hasilnyer..alhamdulillah syukur sangat2..main facebook langsung xdaspat hasilkan..baik blogging..hehe.... =) 
 
Sekarang ni ada 2 BE tengah running..bila ada BE cepatlah earning naik..kalau harap earning mingguan lambat sikit..huhu..papepun thanks Incik nuffnang n tenkiu Allah atas rezeki ini.. Alhamdulillah =)

p/s--> Incik Churp2 bila nk sampai cek ni..xsaba menunggu.. =)

11 Orang Pengomen Tegar..:

  1. emy memang rajin..sbb tu hasilnya banyak..mawar dah lama pasang iklan pun hasilnya tak sampai banyak amy Punya ...huhuhu ...boleh la open table ..:P

    ReplyDelete
  2. wah bestnya.. sy lmbt lg dapat nak claim.. hihi

    ReplyDelete
  3. bes jugak kan....jom follow my blog sambil buat bisnes okey ;)
    Siapa nak tahu tentang bisnes online Premium Beautiful Korset dan macam mane nak jana income besar melalui this bisnes, dapat free trip dari company seperti Shanghai, Paris, Holland etc, dapat car fund and boley pilih nak pakai kereta ape, semuanya I boley explain. So, pm saya jika berminat nak tahu atau set appointment dengan saya. Nadia- 0179062795

    http://lyranadya.blogspot.com/2012/12/why-i-choose-premium-beautiful-business.html

    ReplyDelete
  4. tahnaih amy.ciksu dok tunggu bE susah jugak nak dapat..huhu

    ReplyDelete
  5. Beshnyer......kene banyak belajar ttg nuffnang ni coz masih baru dlm dunia blogging ni

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar