Produk Terlaris Ogos..

January 30, 2013

.::Besday My little Prince & Princess::.

Salam 1 Malaysia...

Apa khabar semua..amy baru je masuk kerja arini..baru balik kampung..cuti sempena thaipusam..maulidur rasul xdapat nak balik disebabkan hubby xleh cuti....Jumaat malam terus gerak balik ganu lpastu isnin petang baru bertolak ke KL..

Masa amy balik kampung baru ni, family amy ada celebrate besday anak2 buah amy nie..besday mat eddy pasha yg ke 2 tahun dengan besday effa yang ke 5 tahun...sepatutnya malam tu celebrate besday si adik je tp memandangkan kakaknyer si adryana faliesha ni nak sambut besday die jugak so terpaksa la celebrate 22 skali..padahal besday effa bulan 7 ni..tp xpela..kalau tak layan nati merajuk lak anak cikmie ni..last skali sambut la untuk kedua2 skali anak2 chekmie nie..jimat pun jimat jadinya..apa yg penting anak2 happy.. =)

 Besday  boy..Mohd Eddy Pasha

Besday Girl..Nur Adryanan Faliesha..


Besday girl n besday boy ..             

Si kakak suka bergambar..si adik asyik lari jer.. =)
 
Masa ni celebrate kat umah tokma dorang..rumah nenek sebelah sana..eddy n effa bersama dgn ibu dorang =)

p/s--> walaupun baru jumpa dgn diorang tp da start rindu balik da..teringat gelagak dorg..ni baru berjauhan dgn anak buah..kalau dgn anak sendiri nati xtau la camne..=(

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. comelnyaaaaaaaa the princess! wahhh.. apapun, selamat hari jadi to ur nephew and niece.... semoga jadi seorang yg soleh dan solehah

    ReplyDelete
  2. ala comelnya prince dan princess tue....

    ReplyDelete
  3. dua2 comey lotey la amy..


    ye ke..hihi
    sempena my befday juga :)

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday sayang....comelnya dua-dua....:) semoga membesar menjadi anak yang soleh dan solehah :)

    ReplyDelete
  5. Cute2nya anak buah Amy.. Padanla cute pun, maknya pun cun.. Heheh.. Heppy besday buat si cilik 2 orang ni! ^^,

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar