Produk Terlaris Ogos..

January 25, 2013

.::Alhamdulillah dapat BE ke-3 & ke-4 untuk tahun 2013::.

 Salam 1 Malaysia..Salam Jumaat..salam Maulidur Rasul..

Apa khabar semua..harap baik2 sajer yer..Malam ni amy dgn fahmi balik Tganu..doakan perjalanan kami selamat yer..Actually amy nak ucapkan thanks pada Incik Nuffnang sebab sudi bagi BE lagi kat blog amy nie..walaupun update jarang2 jer dorang tak segan silu nak bagi lagi..Alhamdulillah..tenkiu Allah..rezeki baby kut..=)

BE yang ketiga amy dapat adalah dari U-Mobile..

U-Mobile ni ada sediakan contest..dapat Blackberry tu..sape nak leh la join yer.. Klik Sini..




BE yang keempat amy dapat adalah dari Popular Jan 2013..
 Popular ni adalah salah 1 Book Store kat Malaysia nie..kalau nak tau lebih lanjut boleh la like fanpage dorang ni di Popular Malaysia..

p/s--> malam ni balik kg..3 hari da boleh bukak blog n facebook..kalau dulu pakai broadband leh la bawak ke hulur ke hilir tp sekarang ni unifi terpaksa tinggal kat umah la...huhu =(

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Wah tahniah..
    Teruskan berblogging utk dpt lebih bnyk BE :))

    Jom singgah ke blog.. ada peplum giveaway sedang berlangsung

    ReplyDelete
  2. ooo...balik ganu eh...smoga slamt sampai yer,sonok nyer dpt balik kg.ganu kat mana ek?

    ReplyDelete
  3. Tahniah :D


    Rugi habaq hang kalau tak join ! Hadiah ratus ratus riggit tahu...

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete
  4. wah..
    untungla...

    kamu rajin update, berbaloi la..
    enjoy cuti.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah amy :D

    murah rezeki ibu mengandung.amin ;)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar