Produk Terlaris Ogos..

December 27, 2012

.::Jom Layan.. Beraya sampai pengsan bersama Zizan Razak n Aaron Aziz . .Terbaikkk...::.


Layan2 youtube tiba2 jumpa citer nie..memang best la zizan n aaron..jom layan..terbaikkk..

p/s--> xsabo tunggu raya taun depan..hihi..

.::Full Movie Lagenda Budak Setan 2 ::.


layaaaaaaannnnnn....

December 25, 2012

.::Jalan-jalan cari pasal::.

Salam 1 Malaysia..

Pekabo? harap baik2 je yer..Malam tadi fahmi ajak amy pergi JJ Maluri..nak beli seluar kerja die..yang lama punya da tercabut zip..al maklumla dah gemuk dia sekarang nie..kalau dulu 55 kg je berat die sekarang ni da 63 kg..baru 7 bulan kawin tp berat dah naik 8 kg..hehe..seluar dari size 28 da jd 33 da..mane tak tercabut zipnyer..si isterinyer pulok yg makin turun berat badan..huhu..

Amy pergi JJ xsampai pun setengah jam..sebabnya sampai je jj parking kereta..masuk je dalam jj tu kepala amy da brogna (buat hal) da..pening yg teramat sangat..campur rase nak muntah..padahal sebelum pergi jj tu dah uweek da awal2..huhu..ktorang pusing kat seluar tu xde pilih2 jumpa je terus ambik bayar dan potong..lepas tu terus balik...

Masa mula2 sampai jj tu amy terbau ayam KFC..tertiba rase nak makan KFC..pahtu cakap kat fahmi..ingatkan sempat la makan KFC kat jj tu tp sb pening punya pasal amy pun xjadi makan KFC kat situ..huhu...amy memang tak boleh pergi kat tempat orang ramai mcm shopping mall..mesti kepala buat hal..sb tu skrang ni amy lebih suka berkurung je kat umah..

Odw balik tu fahmi ajak singgah KFC kat cheras..amy pun ikut je la..suruh fahmi tapau je then makan kat umah...makan kat kedai pun tak bole..ngada kan..dekat 2 bulan da xg makan kedai..bau die buat amy tak tahan..huhu..amy tunggu dalam kreta sambil duk urut2 kepala yg pening2 lalat tu..minyak angin memang sentiasa dalam handbag..takut jadi saat2 camtu la..

Fahmi belikan amy snack plate yg baru tu.,,yang ada udang 3 ketul..untuk dia lak nasi ayam percik..sampai umah amy pun makan udang tepung tu 2 ekor..1 bg kat fahmi..rase udang tu best la..nak kate best giler xde la..tp pedas sikit la..tuk budak2 xsesuai kut..tp frust sb yg baru tu takde roti..cari2 roti takde dalam kotak tu..ingatkan dia terlupa letak roti upanya mmg versi baru xde roti..makan udang je pahtu ayam 2 ketul simpan dalam peti ais..hmmm...Yg fahmi nye lak amy rase nasi ayam tu sikit..buat alas perut..kuah percik tu langsung tak sedap..lagi sedap makan nasi ayam dgn kuah sup tu jer...huhu..

Lepas makan tengok tv jap pahtu terus tido........

gambar incik google. =)

p/s--> nampaknyer xle pusing2 lagi la shopping mall..bila la nak sembuh cm sediakale..bersabarla amy..huhu..

December 24, 2012

.::Aku yang Berdosa by Shahir::.


p/s--> baru tau shahir yg nyanyi lagu ni..ingatkan lagu indon..mmg best..layaannn...

December 21, 2012

.::Bila BE muncul makin bertambah la semangat nk blogging::.

Salam 1 Malaysia..

Baru 1 2 hari ada mud nak blogging balik..lepastu cek akaun nuffnang..dalam akaun ada RM1 jer..baru cash out aritu..cek pun xsampai lagi..hehe..tengok punya tengok ada BE..wah BE first lepas cash out baru nie..ni buat makin bertambah semangat nak blogging..in Shaa Allah kalau diberi keizinan kesihatan baik pahni leh la blogging macam dulu..=)



Ini dia BE yg incik nuffnang bg..Tenkiu Digi..=)

p/s--> tak sabar tunggu cek nuffnang n churpchurp sampai..=)

December 20, 2012

.::setelah sekian lama... =)::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar kawan2 semua..semoga sihat2 sajer yer..agak lama jugak la amy xupdate blog..keadaan kesihatan tak mengizinkan..sekarang ni usia kandungan amy dah hampir 4 bulan..alahan da kurang sikit cuma kadang2 bila lapar tu mula la nak muntah..sekarang ni bangun je pg muntah..balik kerja pun rase muntah..adoiyaa sakit n penat sangat2..tp alhamdulillah badan rasa cam sihat sikit n da boleh masak da...=)
actually, banyak aktiviti yang nak di update tp disebabkan tengok laptop pun rase nak muntah amy pun biar jela citer2 tu..nak citer sekarang pun da basi da..hehe..

p/s--> K r time to blog walking..

December 6, 2012

.::Surah-surah Amalan untuk Ibu Mengandung::.

p/s--> kawan2 yg tengah pregnant..jom kita amalkan sama2.. =)

.::sekadar perkongsian..sebutan yang betul In Shaa Allah::.

p/s--> sharing is caring is loving is sweet.. =)

December 5, 2012

Opick :: Rapuh..


dengar suria.fm dia jemput opick..terus carik lagu die nie..best giler..baru tau opick yg nyanyi lagu nie..teringat nora danish n adi putra..hehe

p/s--> kesihatan xmengizinkan..ni jer mampu update.. =)

Iklan Berbayar