Produk Terlaris Ogos..

June 27, 2012

.::Family Day 2012 @ LLM::.

Salam 1 Malaysia..

23.06.2012 baru Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) adakan hari keluarga untuk staff2nya n family.family day ni buat 2 tahun sekali jer..amy xlepas peluang..amy bawak incik husben amy pergi sama..hihi..amy AJK Goodies so terpaksa la pergi awal..sepatutnya pukul 6.45 pg dah kena ada kat LLM tp amy dgn fahmi sampai kul 7.30 pg..nasib xkena marah..hehe..

Sampai je dewan, amy n fahmi g breakfast dulu..pahtu ktorang g edarkan goodies utk staff2 yang datang..banyak jugak la barang2 dalam goodies tu..antaranya Tuala Mandi, Kerepek Ubi 1 kilo, chipsmore, tupperware, coklat, air kotak, mister potato, coklat cadbury, nips, kuih kemboja & dll..boleh kate mmg kenyang la tuk goodies saje.. =)

Pahtu ktorang g padang..kat padang ada erobik pg tu..amy tgk je xjoin pun..sb time sapa kat padang tu erobik tu dh sparuh dh..tp best la tgk dorang erobik..



Kemudian ada sukan untuk kanak2, dewasa lelaki n perempuan.. amy main 2 games..1 terompah gergasi..1 lagi game cari jodoh..


Acara terompah gergasi..group amy dapat no 1..hoyeh...=)

Yg kelakar ni acara cari jodoh..memang memalukan betul..ada ke patut amy termasuk dalam lane group orang lain..adoyai...disebabkan amy group amy kalah tuk acara nie..maaf ye kengkawan..hehehe...


Tgk tu..tersalah lane..hehe

Kak eton tolong alihkan amy..haha..

Akhirnya..dpt masuk gak walaupun kalah..hehe..

Lepas main game semua ktorang masuk dewan untuk makan tengah hari dan juga tuk cabutan bertuah..cabutan hanya cabut grand prize je tuk 10 orang..yang lain semua g tuntut hadiah kat bilik hadiah..maknanya semua staff dapat hadiah cabutan tu...alhamdulillah amy dapat set periuk tefal berharga rm200..sangat enjoy la family day ni..harap2 dapat join lg lepas nie..insya Allah.. =)

p/s--> gambar amy dgn fahmi xde sb hanphone xde bateri time tu..huhu sedih..ni pun ehsan dr photografer LLM.. =)



June 22, 2012

.::Aku Janji - Edie & Wanie::.

Aku Janji - Edie & Wanie



Tak pernah ku menduga
Kan bertemu denganmu
Bersatu di alam cinta

Tak pernah ku merasa
Bahagia begini
Di sisimu

Kekasih ku sayang kan kamu
Cintaku kasihku untukmu
Kekasih hanya kau ku mahu
Hidup dan mati bersamamu

Akur janji setia padamu
Akur janji menjaga hatimu
Akur janji jiwa dan ragaku
Ku serah padamu

Akur janji ku hanya untukmu
Akur janji kaulah kekasihku
Akur janji seluruh hidupku
Ku serah padamu

Aku tak bisa sendiri tanpamu
Sedetik pun ku tak mampu
Sejuk hatiku oh tenang jiwaku
Memandangmu

Hatiku hatimu telah bertemu
Sayangmu sayangku jadi satu
Rindumu rinduku disimpulkan
Terciptalah sebuah ikatan

Akur janji setia ku padamu
Akur janji menjaga hatimu
Akur janji jiwa dan ragaku
Ku serah padamu

Akur janji ku hanya untukmu
Akur janji kaulah kekasihku
Akur janji seluruh hidupku
Ku serah padamu

Ku percaya
Jodohku denganmu
Ku percaya
Kau permaisuriku
Ku percaya
Kasih sayang kita kan kekal abadi
Moga Tuhan merestui

p/s--> lagu fav amy buat masa nie..sgt2 suka..layaaaaaaaannn..... =)

June 11, 2012

.::First movie selepas nikah::.

Salam 1 Malaysia..

Agak lama amy tak update blog..latest update pun juz letak gambar kahwin..huhu..alhamdulillah dengan sekali lafaz 25.5.2012 jam 10.00 malam amy dah bertukar status..dah jadi isteri kepada Mohd Fahmi Hijazi..Alhamdulillah..tenkiu Allah..

Hari ni dah masuk 2 minggu lebih amy n fahmi bergelar suami isteri..alhamdulillah..sekarang ni fahmi stay kat sentul amy lak kat kajang..amy dgn fahmi terpaksa berjauhan sb rumah sewa tak jumpa lagi..masih mencari..kalau korang tau ada rumah sewa area kajang, bangi, serdang, sri kembangan, sungai besi ke roger2 la amy ek..tak sanggup berjauhan lama2..huhu..

Kehidupan selepas kahwin, alhamdulillah..tu je mampu diucapkan..semoga fahmi boleh jadi suami yg akan memimpin amy ke jalan di redhai Allah n semoga amy boleh jadi isteri solehah buat fahmi..korang doakan kebahgiaan rumah tangga amy ek..tenkiu.. =)



Filem ni wayang first ktorang tengok slepas bergelar suami isteri..ktorang tgk kat alamanda..hari sabtu baru ni..

Bagi amy citer dia ok la..tp xsampai 5 bintang la..bagi orang lain mungkin best kut..fahmi pun kate citer ni biasa jer..part yg amy paling suka part keluar watak zizan..semua orang dalam wayang tu tergelak..part sofi jikan tu pulak sometimes rase cm best sometimes rase cm bingit telinga..huhu..tp tu bg amy la..mungkin korang punya pendapat lain..kalau nak tau cmne jalan citer dia sila2 la g tgk movie tu yer.. =)

p/s--> Ya Allah ya tuhanku, tabahkanlah hati kami semoga cekal lalui ujian di alam rumah tangga..amiin..

Iklan Berbayar