Produk Terlaris Julai..

December 20, 2012

.::setelah sekian lama... =)::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar kawan2 semua..semoga sihat2 sajer yer..agak lama jugak la amy xupdate blog..keadaan kesihatan tak mengizinkan..sekarang ni usia kandungan amy dah hampir 4 bulan..alahan da kurang sikit cuma kadang2 bila lapar tu mula la nak muntah..sekarang ni bangun je pg muntah..balik kerja pun rase muntah..adoiyaa sakit n penat sangat2..tp alhamdulillah badan rasa cam sihat sikit n da boleh masak da...=)
actually, banyak aktiviti yang nak di update tp disebabkan tengok laptop pun rase nak muntah amy pun biar jela citer2 tu..nak citer sekarang pun da basi da..hehe..

p/s--> K r time to blog walking..

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Alhamdulillah.. happy tu hear kandungan sis dah makin membesar.. amboii, alahan kat lappy pula ke???

    ReplyDelete
  2. siannya amy..moga lepas ni amy sihat2 je ye..take care

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tengok baby Amy.. Semoga sihat2 sentiasa & dipermudahkan segalanya nanti ye dear.. =)

    ReplyDelete
  4. alahai siannya..jaga diri elok2 dear..smoga segalanya ok..aminn :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar