Produk Terlaris..

December 25, 2012

.::Jalan-jalan cari pasal::.

Salam 1 Malaysia..

Pekabo? harap baik2 je yer..Malam tadi fahmi ajak amy pergi JJ Maluri..nak beli seluar kerja die..yang lama punya da tercabut zip..al maklumla dah gemuk dia sekarang nie..kalau dulu 55 kg je berat die sekarang ni da 63 kg..baru 7 bulan kawin tp berat dah naik 8 kg..hehe..seluar dari size 28 da jd 33 da..mane tak tercabut zipnyer..si isterinyer pulok yg makin turun berat badan..huhu..

Amy pergi JJ xsampai pun setengah jam..sebabnya sampai je jj parking kereta..masuk je dalam jj tu kepala amy da brogna (buat hal) da..pening yg teramat sangat..campur rase nak muntah..padahal sebelum pergi jj tu dah uweek da awal2..huhu..ktorang pusing kat seluar tu xde pilih2 jumpa je terus ambik bayar dan potong..lepas tu terus balik...

Masa mula2 sampai jj tu amy terbau ayam KFC..tertiba rase nak makan KFC..pahtu cakap kat fahmi..ingatkan sempat la makan KFC kat jj tu tp sb pening punya pasal amy pun xjadi makan KFC kat situ..huhu...amy memang tak boleh pergi kat tempat orang ramai mcm shopping mall..mesti kepala buat hal..sb tu skrang ni amy lebih suka berkurung je kat umah..

Odw balik tu fahmi ajak singgah KFC kat cheras..amy pun ikut je la..suruh fahmi tapau je then makan kat umah...makan kat kedai pun tak bole..ngada kan..dekat 2 bulan da xg makan kedai..bau die buat amy tak tahan..huhu..amy tunggu dalam kreta sambil duk urut2 kepala yg pening2 lalat tu..minyak angin memang sentiasa dalam handbag..takut jadi saat2 camtu la..

Fahmi belikan amy snack plate yg baru tu.,,yang ada udang 3 ketul..untuk dia lak nasi ayam percik..sampai umah amy pun makan udang tepung tu 2 ekor..1 bg kat fahmi..rase udang tu best la..nak kate best giler xde la..tp pedas sikit la..tuk budak2 xsesuai kut..tp frust sb yg baru tu takde roti..cari2 roti takde dalam kotak tu..ingatkan dia terlupa letak roti upanya mmg versi baru xde roti..makan udang je pahtu ayam 2 ketul simpan dalam peti ais..hmmm...Yg fahmi nye lak amy rase nasi ayam tu sikit..buat alas perut..kuah percik tu langsung tak sedap..lagi sedap makan nasi ayam dgn kuah sup tu jer...huhu..

Lepas makan tengok tv jap pahtu terus tido........

gambar incik google. =)

p/s--> nampaknyer xle pusing2 lagi la shopping mall..bila la nak sembuh cm sediakale..bersabarla amy..huhu..

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. dah try makan ni.. sedap juga tapi tak puas makan udang tu.. sikit sgt.. huaaaaaaaaaaaaaa ;(

    ReplyDelete
  2. sedapnya nmpk ..smlm daah mkn kepci boss belanje..hehehe

    ReplyDelete
  3. Nasib baik cik Yana jenis yang tak makan ayam. Kalau tak pergi serbu KFC jugak kot. Btw, take care of your health :)

    HELLO KITTY Cik Yana
    VS
    HELLO KITTY encik Samsung

    ReplyDelete
  4. sedap lak nampak kepsi tu..dah lam akak tak makan.
    akak 2 kali peknen,tak lalu makan ayam,bau ayam kepsi lg tak bole..hehe sampai 6 bln je lepas tu bedal la puas2

    ReplyDelete
  5. alamak sedapny. tak penah rasa lagi. kena toray jugak ni.hehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar