Produk Terlaris Julai..

November 8, 2012

.::Terharu sangat::.

Semalam, balik je dari kerja..fahmi terus ke dapur..tak berhenti rehat pun..padahal dia mesti penat sb jalan dia balik kerja jem giler..lagi la bawak kereta amy manual..huhu..first, dia buatkan susu anmum tuk amy..pahtu dengar dia duk panaskan kuali..goreng ayam..pahtu dengar kletang kleting duh basuh pinggan mangkuk dalam sink..pahtu last kali buat teh o ais untuk die..pahtu dia hidang ayam then ktorang makan dgn sos sama2 sambil tengok citer Julia..=)

Wah terharu sangat2 sebabnya sebelum ni takde pun dia buat camtu..kalau buat pun lepas dia dah rehat2 baru dia buat..mukin semalam dia kesian kut tgk wife dia terbaring berselimut depan tv..hehe..

Amy pun tak tau nape, tiap kali balik kerja letih teramat sangat..nak kate jalan jem xde jemnye..drive pun kreta auto..tp balik je terus baring..badan jd sejuk panas cam nak demam..mesti terbaring je siap berselimut bagai..tp dalam kul 8 9 tu ok pulok..dah la jadi malas..da lama xmasuk dapur..lagi la xleh makan nasi..tu yg buat badan jd lemah kut..makan pun keluar balik..huhu..moga2 boleh lalui ni semua dgn tabah n yg penting moga baby amy n fahmi membesar dgn sihat & sempurna...amiin.. =)

p/s--> tenkiu hubby..luv u ketat2.. =)

22 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Salam.
    saya baca pun terharu, kisah cam nmpak kat tv, Wifey tngah mengandung tak dapat nak bergerak dan letih bekerja husband yg tolong buat keja rumah. sangat sweet. dapat husband camne memang sangat sangat bersyukur,.

    ReplyDelete
  2. hehehe.... die kene la korban sket...hihi meran sllu gitu gak.. tapi sllu pesan ngn die..xde upah yer..hiks.. :p

    ReplyDelete
  3. pembawakan..nasib baiklah fahmi fhm keadaan amy...

    ReplyDelete
  4. ala,bestnye,orang mengandung mmg cepat pnt akk :)

    ReplyDelete
  5. baca cerita akk ni , bsestnyee lah hai, tibe tibe ada penyakit nak kawen , hahahahah , orang mengandung memang biasa penat sebab berbadan dua kan :)

    ReplyDelete
  6. insyaALLLAH.
    mudah2an baik2 aja ibu dan bb..

    ptg ni dah last julia..
    jngn lupe tau ;D

    agak2 apa jadi..hihi

    ReplyDelete
  7. sweetnye!!
    xsabar nak ada husbnd gak..
    opsss!hehe

    ReplyDelete
  8. ya Allah sis... sgt2 sweet dapat suami yg sangat prihatin macam suami sis.. Ya Allah, jeles dan semoga ena pun dapat mempersuamikan perangai seperti suami sis.. =) ena doakan sis dan suami bhgia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  9. terharu akak baca..bgs suami amy,patutnya suami mmg kena buat mcm tu kan

    ReplyDelete
  10. sweetnye encik suami..sapa tak sayang bini oi..hehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar