Produk Terlaris Julai..

November 8, 2012

.::i luv coway::.

Al-kisah..aritu amy bukak akaun says..pahtu ada iklan nie..pencarian 100 orang bertuah untuk mencuba barangan dari coway ni..amy pun isi jela..saje je galok gatal tangan ni..last2 dapat email dari coway..amy tak perasan pun email tu tapi ada staf dari coway yang call cakap tahniah sb amy salah sorang terpilih untuk cuba barangan dorang..amy pun bukak la email..


Nak tau apa barang die? ni dia..Bidet Coway..menda alah ni orang letak kat jamban aka jamban duduk..rumah amy sekarang ni jamban cangkung..so, amy pun cakap la amy mintak maaf n terpaksa menolak sb rumah amy takde jamban duduk...takde rezeki..huhu...
 klik tuk tumbesaran..

p/s--> tenkiu coway..kan best lau bertuah dapat hadiah lain.. =)

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Tahniah Amy terpilih! MM tak tersenarai dalam 100 women tu tapi dapat gak offer untuk trial bidet ni.. Tapi 2 minggu jelah.. Sebab faktor luar kawasan Kl.. Huhu.. Tapi hubby tak nak.. So, terpaksa gak tolak.. Huhu..

    ReplyDelete
  2. alamak, melepas peluang,.. canggih tu =).. tapi tahniah ye sis! sebab jdi salah satu yg bertuah.. Alhamdulillah

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar