Produk Terlaris Julai..

November 14, 2012

.::baby kembar::.

Salam 1 Malaysia..

Tadi amy pergi check up..third check up kat klinik kesihatan salak selatan..amy pergi kul 8 pagi..kul 11 baru siap..uwaarggh letih sangat menunggu..dahla lapar..huhu..

Mula2 cm biasa ambik berat..cek hb..dengan darah tinggi..Alhamdulillahs semuanya ok..

Last skali kena tunggu jumpa doktor...mula2 amy masuk doktor tanya pasal sakit asma amy..asma amy ok je bukan tahap kritikal..lepastu doktor suruh baring..nak scan..scan2 tak nampak..doktor kate da 13 minggu..tapi still xnampak..scan lagi bawah..scan2 nampak cam de 2..doktor tak puas hati..doktor mintak nurse tutup lampu..nampak 2 lagi..lepas tu doktor cakap kemungkinan besar baby amy kembar..

Doktor pun tanya amy, ada sejarah keluarga kembar ke..amy pun cakap la..kalau belah mak amy, adik mak amy kembar seiras,,kalau belah ayah pulak memang ramai anak2 sepupu dia kembar seiras..dalam 3 4 pasang kut..lagipun sekarang ni maksu amy belah ayah tengah pregnant kembar..da 5 bulan..

Doktor pun cakap la, no wonder la kalau baby amy kembar..doktor pun mintak amy pergi scan lagi sekali minggu depan dekat klinik die..klinik dia kat klinik kesihatna tanglin..katenya kat sana scan lagi clear sb nak yakinkan betul ke tak....kat mane tah klinik tu..huhu...

Tapi takpelah, mane tau kut2 memang rezeki amy kan..memang dari dulu lagi tu impian amy..nak anak kembar..harap2 termakbul...doakan amy ye kawan2...

 
bahagiannya kalau dapat baby kembar comel cmni..hehe

p/s--> Allahuakbar Allahuakbar Allahuakbar..

16 Orang Pengomen Tegar..:

  1. insyaallah.. betul la kembar tu. sbb mmg ada keturunan kan.. best sgt. rezeki.. sy pun harapkan kembar gak sbb abah sy kembar. insyallah..

    ReplyDelete
  2. alhamduillah..bersyukur sangat
    tum=pang gembira utk amy:D

    take care yer ;D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillag....
    ramai yg impikan anak kembar tp susah sgt nak dapat..
    rezeki amy la tu..
    insyaAllah dpt la tu... :)

    ReplyDelete
  4. hukkkk...xsabar nyer nk tunggu berita seterusnya dari amy.. hehehe

    ReplyDelete
  5. wahh, hope la kan.
    mudah-mudahan kak :')
    aminn

    ReplyDelete
  6. Syukurnyaaa dapat kembar.. ena hope sangat2 nanti dapat babby kembar... tak sabar nak tengok perut sis dah besar.. mesti comel...


    btw, ena ada but blog review untuk sis di fanpage ena tau tau.. =D

    ReplyDelete
  7. waaaahh..
    bertuahnya kamu twin...
    betul2 twin kali ini..
    jaga diri tau,, :)

    ReplyDelete
  8. Klinik tanling tu dekat dgn msjd negara....dekat dgn taman rama2, tmn burung

    ReplyDelete
  9. wahhh..seronokny kalau dpt bby kembar..sama2 comel, nti nama pon dekat2..eee, trujaaa...heee

    ReplyDelete
  10. singgah follow..;)
    smoga apa yg diharap jadi kenyataan..
    sweetnya lau ada ank kembar sepasang..;)

    ReplyDelete
  11. blog bertuah anda telah dipromosikan disini ! jom tengok ---> http://dilladelaila.blogspot.com/2012/11/10-blog-bertuah-kali-ini.html . tahniah !!

    ReplyDelete
  12. Wah...alangkah bertuahnya...TAHNIAH!!! http://miseyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. bestnya! nak jugak, hekhekkk.. .semoga anak kembar yee!!

    ReplyDelete
  14. amy,lupa ciksu nak inform hari tu.
    ciksu letak blog amy kat bloglist cindai ye sbb itu koleksi ibu2 yg mengandung dan ada anak kembar. ada kembar 2. tiga, seiras tak seiras. menarik.. ;)

    in shaa ALLAH ciksu doakan semoga impian amy makbul.amin

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar