Produk Terlaris Julai..

October 17, 2012

.::Potong Kuku Ikut Sunnah Nabi::.

Jom praktikkan..sharing is caring.. =)

p/s--> biasa setiap hari jumaat amy akan potong kuku amy n hubby..tapi ikut dan je potong..sekarang ni dah tau leh la praktik.. =)

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. sunat potong kuku jari ena tahu, yang kaki tu ena tak tahu.. so terima kasih ye sis comel.. tambah ilmu ena lagi hari ni.. ^.^

    ReplyDelete
  2. nice info :D thank,, heee,, trus sy amyliana tag join http://crazybeed.blogspot.com/2012/10/segmen-sophieparisputra-giveaway-to-you.html :D

    ReplyDelete
  3. lama-lama dah terbiasa ikut cara ni..:)

    ReplyDelete
  4. memang jadi amalan ptong kuku tiap hari jumaat..hee

    ReplyDelete
  5. Amy Liana,

    Assalamu'alaikum pagi Jumaat,
    penghulu segala hari ...Alhamdulillah kerana kita masih bernafas dan dapat menikmati kurnia Allah SWT ..Semoga kita termasuk dalam golongan hamba Allah yang tahu bersyukur ...

    Salam Perkenalan dalam alam maya...

    Akak baru sahaja follow your blog (membalas kunjungan adik dan follow blog akak tempohari) Minta maaf terlewat kerana agak sibuk kebelakangan ini ... harap adik tidak marah ...

    Kak Azzah
    http://www.nurazzah8.blogspot.com
    ReplyDelete

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar