Produk Terlaris Julai..

October 1, 2012

.::Pasang UNIFI dapat percuma COKLAT dr RIDOMA CHOCOLICOUS::.

Salam 1 Malaysia...

Apa khabar semua..harap baik-baik yer..2 minggu lepas rumah amy dah pasang UNIFI..ambik pakej yang paling murah sekali..RM149 sebulan..untuk amy dengan fahmi je pakai..tak perlu yang mahal2kan..yang ni pun dah cukup laju dah..=)

Actually, amy tengok iklan ni dekat facebook RIDOMA pahtu tengok link BLOG beliau....menawarkan pasang unifi free kemudian dapat percuma homemade coklat..coklat keluaran dia..amy dgn fahmi memang niat dah nak pasang unifi..then bila tengok iklan tu terus amy call fahmi..fahmi kate ok amy pun msg la ridoma..malam tu jugak dia ajak jumpa untuk isi borang..ktorang pun pergi la jumpa dekat TBS (Terminal Bas Selatan)..

Tak sampai seminggu lepas tu datanglah 2 orang dari wakil TM tuk pasang unifi kat umah amy..;epas tu terus guna..mula2 pasang tak kena cas 1 sen pun..hehe..suka sangat guna unifi ni sebab laju sangat-sangat..yang paling best tengok you tube langsung tak sangkut n tak yah tunggu loading lama-lama..

Seperti yang dijanjikan, pasang unifi dengan Ridoma akan dapat hadiah percuma dari Ridoma Chocolicous..actually dia hantar melalui post pahtu masa posmen hantar tu takde orang kat rumah..jadi posmen tu tinggal la kad n kena g ambik bungkusan tu kat pejabat pos sungai besi...excited nak g ambik..bangun je tido terus pergi pejabat pos..

Nak tengok bungkusannya??? ini dia..

Yang tak tahan tu dia tulis Amy Liana Blogger..haha..mesti posmen ingat ayah amy nama blogger.. =)


 
Tu la coklatnya..siyesly amy nak bgtau korang yang coklat dia sangat2 la sedap..bukan puji sedap sebab dapat free tp memang betul2 sedap..ada pelbagai inti kat dalam..apa yang paling best inti badam hancur..sedap sangat macam makan feriroroce.. =)

Ok la, sesiapa yang berminat nak pasang unifi boleh la contact ridoma ni kat fesbuk dia..RIDOMA..nanti boleh la makan coklat free..FYI jugak, ridoma jugak terima tempahan coklat untuk majlis2 perkahwinan, pertunangan dan sebagainya..  =)

p/s--> k r nak layan you tube lok..tadaaa.. =)

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. mesti best kan sis pakai unifi. lajuuuuuu je sedap tgk you tube. hihi

    ReplyDelete
  2. memang teringin nak pakai unifi ni..tunggu dah duk rumah sendiri nanti..hihi...

    ReplyDelete
  3. wah wah, untunglah dapat cokolat Ridoma tu.. memang sedap pun sebab ena pernah rasa kawan ena bagi.. Rumah ena nanti nak psg UNIFI lah.. hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh beruntung ...
    choc nie ramai cakap sedap
    homemade kan ;))

    tahniah dik ;)

    ReplyDelete
  5. Unifi memang best! MM kalau ikut memang nak pasang Unifi kat umah ni.. Tapi malangnya Unifi belum masuk kawasan Chemor lagi.. Terpaksalah guna Streamix dulu.. Nanti bila Unifi dah tembus ke Chemor baru nak tukar.. =)

    ReplyDelete
  6. wahhh..mesti laju gila pakai unifi kann..best2...

    ReplyDelete
  7. BESHH JE PKAI UNIFI .. KITE PKAI BRODBAND RASE CAM XNK BUKAK UTUBE .. SAKIT HATI JE .. WAH UNTUNG LA DPT COKLAT GITUU

    ReplyDelete
  8. Ok,,, saya wakil ridoma choc, siapa nak beli choc ridoma choc , boleh terus contact ridomon team. Harga boleh runding. 010-795-3577 atau 013- 340-2790.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar