Produk Terlaris Ogos..

October 5, 2012

.::Nak duit free tak?? kalau nak meh sini::.

Salam 1 Malaysia..

Harini amy buat gatal tangan nak bukak cimbclicks..bukak-bukak jer tengok eh nape ada duit banyak padahal sebelum ni tak sebanyaknya..cek-cek kat kalendar tu rupanya duit tu adalah duit dari says.com yang masukkan...sebanyak RM84.00..free2 je dapat duit..esok pulok hari minggu, jadi bolehla wat belanja hubby amy.. =)

FYI, amy dah dapat 2 kali cash out daripada says.com ni..
Cash out pertama pada 13/9/2012 sebanyak RM56 (selepas 3 hari daftar says.com)
Cash out kedua pada 4/10/2012 sebanyak RM84

Sekarang ni ada lagi di dalam akaun says..boleh cash out untuk kali ketiga n secara tak langsung tuk dapat duit bulan November pulok.. =)

Berminat nak DAFTAR????


Step dia senang jer..korang klik link kat atas tu atau boleh klik sini http://says.com/my/fahmyliana/invite ..lepas tu, korang bukak email yang korang gunakan semasa daftar kat says.com tu..

Lepas tu, cari email yang SAYS hantar..bukak email tu, klik link untuk pengesahan..(kalau tak klik kat email tu korang takkan dapat earnings sebabnya akaun korang tak aktif)..bila aktif jer akaun korang tu, korang akan dapat RM5..bestnya dapat free2 jer..dulu xdenya dapat RM5 tu..kirenya korang bertuahla..

Ok, lastly, bukak akaun says.com boleh la mula promote..

Senang jer, korang promote ikut fesbuk jer..jangan promote ikut blog yer nanti nuffnang marah.. =)

Selamat Menjana Pendapatan..

p/s--> amy punya nuffnang pun dah boleh cash out..hoyeehhh Alhamdulillah..tapi biar la dulu, tak nak cash out lg..cek earning yg nuffnang bagi selama tempoh berblog ni dah hampir RM300..Alhamdulillah...rezeki Allah..tenkiu Allah...

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. jum2 hehee..
    http://geng4time.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  2. kak amy ,nuffnang promote macam mana ? takpernah tahu pun , ehheheheh

    ReplyDelete
  3. kak amyy , nuffnang tu macam mana nak promote? takpernah tahu pun ,amy just letak kat blogger je :D

    ReplyDelete
  4. byknyaaaaaaaa..... eeee tapi sy xreti nk promote says tu.. seyes.... feddup ngn nuffnang...

    ReplyDelete
  5. nk daftar akaun says ni kna pkai gmail atau yahoo..reply msj ni cpat skit c0z kami nk trai jgk..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar