Produk Terlaris Julai..

October 17, 2012

.::Minggu yang sangat sibuk n mencabar::.

Salam 1 Malaysia..

Minggu ni adalah minggu yg sangat sibuk dan mencabar bagi amy..sebabnya..sepanjang hari ada aktiviti..cuma hari jumaat je free..

Hari Isnin dan Selasa amy pergi kursus kat UTMSPACE..alhamdulillah dengan jayanya dapat sijil..lulus tak lulus pun memang dapat sijil ok..hehe..

Hari Rabu amy de rehersel tuk pertandingan KIK (Konvensyen Inovatif Kreatif) peringkat Kementerian Kerja Raya..

Hari Khamis lak hari kejadian pertandingan tu kat Kementerian Kerja Raya, K.Lumpur..aduh takutnya, dahlah amy dan 3 lagi wakil dari group amy kena cakap atah pentas tu..adoiyai jangan la mai darah gemuroh..dahla orang2 atas yang tengok..penonton2 dari KKR lagi dari jabatan lain lagi..ya Allah takutnya..korang tlg doakan amy yer.. =)

p/s--> Ya Allah ya Tuhanku, permudahkanlah perjalanan kami n harap2 rezeki berpihak pada kami.. =)

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. aku ada benda yg x mencabar klik my blog
    http://ijalbuatduitselalu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. moga Allah permudahkan emuanya.. janji yakin ngan dri sndri

    ReplyDelete
  3. good luck amy... bz² jugak...jagn lupe jage diri... igt awak tu pregnent.. :)

    ReplyDelete
  4. All the best ye sis.. semoga Allah permudahkan urusan sis.. ^.^ jge baby elok2 juga ye.. ahakx..

    ReplyDelete
  5. Bznya Amy.. Apa2 pon jaga kandungan tu baik2 tau.. Awal2 ni kandungan tak cukup kuat lagi.. Make sure jangan terlalu letih & kuat bekerja.. Jaga kesihatan ye dear.. =)

    ReplyDelete
  6. gudluck amy...akak pun kena masuk group KIK utk jabatan akak nih..dah la akak fobia ngan mikrofon camner la nanti

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar