Produk Terlaris Julai..

October 10, 2012

.::Masakan pertama si dia::.


Salam 1 Malaysia..

Harini amy nak tunjuk masakan pertama dari hubby amy untuk amy..nasi goreng jer..hehe..hubby amy bukan chef tp alhamdulillah sb dapat jugak rase masakan die..sebelum ni memang amy ingat fahmi langsung tak pandai masak sebab sebelum ni kalau nak masak megi pun dia kol amy tanya camne nak masak..last2 lepas kawin tau pulak masaknya..siap buat ayam berempah lagi..alhamdulillah dapat jugak merasa..=)

Nasi goreng ni fahmi buat masa awal2 ktorang duk rumah sewa..siap dengan goreng keropok keping lagi..kire da lama la cuma baru nak buat entry..xpekan sb xtau nak update apa..=)

 p/s--> rasenya sedap sgt..ikhlas..lepas ni boleh la masak lagi yer suamiku..luv u lots =)

 

  Alhamdulillah..cash out kedua dah complete..tengah tunggu cash out yang ketiga..sekarang masa tuk kumpul cash out ke empat..alhamdulillah...

Sape yang nak join says.com ni boleh la daftar sini..totally free.. 
Atau tuk keterangan lanjut leh add amy kat fesbuk.. http://www.facebook.com/amyliana.ramlan
Tak rugi kalau korang join.. =)

5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. special ni! hehe semoga semangat masak untuk orang rumah maintain sampai di usia senja ye =)

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap nasi goreng tu.. MM mmg suka nasi goreng puti cani.. Kalau nasi goreng merah tu tak selera ar nak makan.. Nyum2! Tetiba lapar nasi goreng plak.. Huhu~~

    ReplyDelete
  3. berbunga-bunga je hati bila husband masakkan utk kita, kan? :P

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar