Produk Terlaris Julai..

October 12, 2012

.::Kat Mane UTMSPACE???::.

Hari isnin & selasa ni amy & 5 lagi kawan amy ada kursus kat UTMSPACE nie..kursus touch typing..dari kul 8 pagi hingga 5 petang..yang jadi masalah sekarang ni, kereta opis takde..semua dah fully booked tuk event2 lain..adoiyai kena pergi sendiri la jawabnya..amy tak berapa yakin nak drive kalau tempat yang nak pergi tu xkenal..tau2 je la jalan KL nie..silap masuk cabang habis la..dah la nak kena sampai on time..

Ade sape2 yang kenal tak kat mane UTMSPACE ni? ada lrt tak nak pergi sana..kalau de LRT leh pergi dengan LRT jer..
School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE)
Bangunan UTMSPACE,
No. 195A, Jalan Tun Razak,
40450 Kuala Lumpur 

p/s--> ya Allah ya Tuhanku..Permudahkanlah urusan kami..=(

3 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Dekat dengan ampang park. Cuma tak pasti dekat ke tidak dengan LRT ampang park tu. Selalu pergi dengan member naik kereta dari utm kl.. ^^,
    Semoga dipermudahkan ye..

    ReplyDelete
  2. amy...btl2 sblh ampang park.. jadi naek LRT star tuka kt masjid jamek ke putra.. amik ke arah ampang park la.. jalan kaki xsampi 15mint..exit ke ampang park tau dari putra tu nnt.. tikiet trs beli ke ampang park tau.. so nnt trs tuka train jer..xyah beli 2 3 kali coin tu.. sng jer.. :)

    ReplyDelete
  3. baru first time dga utmspace..hehe..

    sy pon fail jalan kl..mmg sesat la kalau masuk line sne..hee

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar