Produk Terlaris Ogos..

October 24, 2012

.::Jalan2 dekat The Mines::.

Semalam amy, fahmi n adik ktorang fakri pergi jalan-jalan kat The Mines..saje fahmi nak bawak fakri jalan-jalan..sbnya die da nak balik kampung esok..pergilah kami bertiga selepas solat maghrib..odw pergi tu kitaorang sesat 2 kali..silap masuk lorong..terpaksa u-turn jauh giler..biasanya kalau amy pergi denga fahmi, fahmi lagi suka parking kereta kat bot then naik bot yang bayar rm2 tu..hehe..tapi malam tadi nak parking kat the mines sebab takut balik lambat..

Sampai je sana, kitaorang terus pergi makan dekat The Chicken Rice Shop..pekena nasi ayam dulu..nak makan fast food fahmi tak bagi..pregnant katenya..huhu..Lepas tu. ingat nak pergi tengok wayang..tengok-tengok citer takde yang berkenan..jadi ktorang pun pergi la tempat games tu kejap..tujuan utama ialah nak bergambar..hehe..dari rumah lagi fahmi pujuk amy ajak pergi the mines katenya nak jalan2 lepas tu nak ambik gambar..actually amy tak berapa sihat tapi pergi jela..kesian lak..lagipun memang da lapar giler kut..huhu..siap bergambar 2 orang tu duk sibuk main kereta lumba..aduh sakit perut amy duk gelakkan dorang..rasenya kalau pregnant 9 bulan da terberanak kat situ kut..hehe..Tapi takpe lah, apa yang penting orang2 yang kite sayang happy..=)

 Ni lah hasilnya.. =)
Fahmi :: Muka excited bergambar..
Amy :: ada rupa orang pregnant n demam tak?? hehe
Fakhri ::Malu2 pada asalnya last2 buat jugak peace.. =) 


p/s--> tak sabar nak posing dengan baby lak.. =)

12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. ehhh... ade parking yg naik bot ker? x tau pulak... slalu g the mines tp x tau pun... huhuhu...

    ReplyDelete
  2. ehhehhe.. suka tgk muka fahmi n adik dier.. copy paste j muka.. hehhehe

    ReplyDelete
  3. comelnya!!! macam org berkapel je sis ni.. awwwwwwwwwwww.... ena dah lama tak pergi curve, mesti byk perubahankan.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. seronoknyaaa ..
    akak sekali je pernah jejak mines nie
    jadilahh , masa tuu zahrien baru 1thn lebih ;)

    ReplyDelete
  5. Amboi, sakan berjalan mak buyung ni.. Hehehe..

    ReplyDelete
  6. wahh..lama tak bergambar sticker macam tu..

    ReplyDelete
  7. hepinye!
    wani xpernah wat pic mcm ni..
    dlu teringin tapi bila lalu depan kedai gambar ni malu2 plak..haha

    ReplyDelete
  8. comel seyyy ibu mengandung ni. teserlah seri mengandung ^_^

    ReplyDelete
  9. sume muka hepyy..comel comel ibu mengandung sorg ni..hee

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar