Produk Terlaris..

October 23, 2012

.::Burger Bakar tukar Nasi Kerabu Ayam Percik::.

Salam 1 Malaysia..

Semalam amy tengok gambar burger ni kat facebook..sape tah yang post..nampak cam sedap giler kan..pahtu amy cakap kat fahmi nak makan burger nie..pahtu fahmi kate malam ni kite makan (malam tadi)..balik kerja tak  yah masakla..hati happy giler la konon nak makan burger nie..

Lepas maghrib tu fahmi terus ajak pergi sana..skali dgn adik ipar amy..on d way nak p sana, tiba2 perut berdenyut kencang..lapar yang teramat sangat..terus amy tukar fikiran taknak makan burger ni..takut makan2 tak kenyang..perut macam nak nasi jer...

Fahmi pun ajak la pergi satu kedai ni..namanya kedai Hayaki..dekat danau kota, setapak..pergilah kami bertiga makan kat sana..nama kedai macam jepun tp rasenya owner dia kelantan..masakan die pun ala kampung..sangat2 menyelerakan..amy makan Nasi Kerabu Ayam Percik..sedap giler..Fahmi lak makan Nasi Lemak Ayam Goreng..Adik amy makan Nasi Ulam..Nasi ulam ni siap dengan budu lagi..memang bestla.harga pun berpatutan..makan 3 orang baru RM36..sape nak try boleh la g sana.. =)

 
 Gambar ehsan incik google..tp ni la nasi kerabu ayam percik Hayaki..sedapkan.. =)

p/s--> janganla post makanan sedap2 kat fesbuk yer..huhu..


12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hahaha..sedap kn mi.. org kalo nak nasi kerabu sini jer la port org..hihi :)

    ReplyDelete
  2. aduhh dikk
    kalau macam nie punyeee nasi kerabu ..
    melelehhh
    burger punn x melayan !
    akak suke nasi kerabu dari burger huhuh

    ReplyDelete
  3. baik laaa..nama mcm jepun..sekali dtg nasi kerabu :)

    ReplyDelete
  4. kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. besar betul ayam dia.. wahhh sedapnya..... awww aww awwww....

    ReplyDelete
  5. hayaki ni makanan dia sedap2 kan.teringin nak pi mkn tapi tak sempat lagi nak pi.selalu dgr citer dr adik.dia selalu sgt singgah mkn sini.
    sebab byk mknan dr kelate katanya..hehe

    ReplyDelete
  6. kak amy ni!!saje letak nasi kerabuu!sedapnye!!

    ReplyDelete
  7. wah! Yang mahal tu budu.. Hehe.. Omnomnom! ^_^

    ReplyDelete
  8. sedapnyeeee...mohon pos sini..mohon mohonnn..haha

    ReplyDelete
  9. dua-dua makanan tu nampak sgt sedap...lapar3

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar