Produk Terlaris Julai..

October 6, 2012

.::Berjalan sakan dengan duit earnings dari says.com::.

Alhamdulillah..
Cuba korang tengok entry sebelum ni?? amy post ari jumaat malam sabtu aritu..sebanyak RM145 kan..sekarang ni amy nak tunjuk earnings amy sekarang.. =) 

 
Tengok tu, rm175...alhamdulillah..rezeki dari-Nya.. =)

Sape nak daftar leh la daftar sini.. http://says.com/my/fahmyliana/invite 

Free jer.. kalau nak tau langkah seterusnya tengok entry sebelum ni...atau boleh add amy kat facebook amy.. http://www.facebook.com/amyliana.ramlan

Jumaat aritukan amy dapat earnings dari says ni sebanyak RM84..pahtu amy ajak hubby pergi jalan2..kitaorang pergi time square..berbekalkan RM84 tu amy belanja hubby amy..nak belanja sape lagi kan..enjoy dengan duit free je..=)

Pahtu kitorang pergi lah kat tempat game tu..pergi main game yg nak ambik patung..tapi 4 kali ktorang main langsung tak dapat..1 kali main RM1..4 kali main jadi la RM4.. =)

Pahtu ktorang pergi lak kat studio ambik2 gambar..beli token RM12..skali ambik gambar RM12..gambar 6 keping..siap boleh edit lagi..first time..sangat2 la jakun tp happy sangat2..bak kate fahmi, lain kali boleh ambik gambar lagi..=)

 

 Lepas tu ktorang pergi makan dekat food court..kalau dulu kat tingkat atas tapi sekarang ni dah kat LG..makan pulok kena topup kad..dah macam TBS dah..bertapa lamanya ktorang tak pergi time square sapaikan salah naik tingkat atas nak pergi makan..hehe..fahmi makan beef steak..amy lak makan chicken chop..habis dekat RM40.. =) gambar tak sempat nak ambik sebabnya henpon bateri low..uwarrgghh... 

Penat pusing2 time square ktorang pun balik...sebelum tu singgah kedai jap beli barang2 dapur...

Bestkan, jalan2 dengan duit free jer..so kepada sesape yang nak daftar tu daftar la sekarang..tak rugi korang daftar..semuanya terpulang kepada diri masing-masing..cuma ingat satu, rezeki takkan datang bergolek dan usaha tangga kejayaan..

p/s--> dapat duit cash out yg ke 3 leh pergi jalan-jalan pulok.. =)


8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. bestnya...tahniah dan moga berjaya kumpul lagi

    ReplyDelete
  2. he3..sye pon bwu brjinak2 ngn says nie..

    ReplyDelete
  3. says mmg masyuk :)

    header yg menarik :)

    ReplyDelete
  4. Wooo! Sakan sungguh ni.. Laju earning Amy! ^^,
    Btw, MM ada tag Amy kat sini..

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/impian-mampu-abg-stalker.html

    ReplyDelete
  5. camne nak wat tu.. nak masyuk jugakk... hehehe

    ReplyDelete
  6. hehehe perhati je cepat betul earning amy naik !

    moga terus murah rezeki ok

    ReplyDelete
  7. heeee...comelnya ambik gambar sticker tu...:)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar