Produk Terlaris..

October 8, 2012

.::Baju Nabila Huda sama dengan Belinda Chee??::.

Salam 1 Malaysia..

Semalam kecoh kat blog2 hiburan yang mengatakan Nabila Huda berpakaian seksi di Anugerah Blockbuster..amy tak ambik kesah sangat sebabnya menda tak gempak mane..lainla kalau Siti Nurhaliza berpakaian macam tu mesti orang herankan..cuma nak dijadikan cerita tadi amy duk belek2 paper TheStar nie..pahtu tertengok model dari Marie France Bodyline ni..Belinda Chee..cuba korang tengok baju dorang..sama tak?? lebih kurangkan,,.suratan tau kebetulan?? ecehh.. =)


p/s--> tp sejujurnya walau seseksi manapun nabila huda..amy tetap suka dia berlokon..sebab lakonan dia real..



Alhamdulillah..Harini earnings amy naik lagi..so cepat kawan2..daftar says.com.. klik sini jer.. http://says.com/my/fahmyliana/invite 

selanjutnya boleh klik sini

13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. a'ah seakan...tp dia tue mmg seksi..akak xsuke sgt dia tp akak puji lakonan dia mmg mantap...

    earning akak dh bape ari xnaik...tensen...

    ReplyDelete
  2. xsuka nabila d luar sbb seksi n kontroversi sana sini p suka dy berlakion! baju 2 bkn seakn2 p mmg sebijik

    ReplyDelete
  3. astagfirullah... sexxy sangat la... jangan la nak ikut jejak artis barat.. masyaAllah.. sy tengok pun berdosa sebab aurat tu... aurat perempuan dengan perempuan.. hurmm....

    ReplyDelete
  4. salam kenal amy. yalah...sama bajunya

    ReplyDelete
  5. biaselah...dalam dunia fesyen mesti ade yang serupe punyer...yg jaid persoalan,die ade perasan tak yang die nie nampak seksi atau seksa...bukan nak kutuk just mengeluarkan pendapat...tak perlu lah seksi sangat sampai macam tu kalau nak tingkatkan populariti...But her acting is impressive! kind of proud of it ^^

    ninagadisslumber.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dia mmg seksi dr dulu lg.tp lakonan dia mmg best akak pun suka tgk

    ReplyDelete
  7. ni bukan sama dah ni..tapi sejibik sejiban dah..huhu...nabila ni dah memang seksi...tak heran dah..huhu

    ReplyDelete
  8. Bukan seakan2 memang sama pon.. Hehe.. Seksi sangatlah tapi baju ni.. taksesuai untuk kita yang bergelar muslim.. Belinda takpela. Huhu~~

    ReplyDelete
  9. mmg lebey kurang sama baju nye...retiss melayu..hmmm

    faridatulsyila.com

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar