Produk Terlaris Ogos..

September 6, 2012

.::Rumah sewa baru amy::.

Salam 1 Malaysia

Entry sebelum ni kan amy post cari penyewa rumah kan, hari ni amy nak citer yang penyewanya dah jumpa..bila Mudah.my published iklan amy tu, tak sampai 1 minit pun dapat email mudah tu terus ada orang kol..dari petang semalam sampai ke pagi ni still lagi ada orang kol..ramai yang teramat sampaikan lebih 50 orang yang nak sewa..dah macam goreng pisang panas kan..huhu..ingatkan tak laku..kalau tau laku up kan sikit dia punya sewa..hehe..so owner sekarang ni adalah orang yg first skali kol..lepas maghrib semalam dia datang tengok umah n terus setuju n terus bayar booking..hari minggu ni amy akan pindah rumah sewa baru..nak tengok tak rumah sewa baru amy..ni die..



Ni lah dia rumah baru amy..besar tak?? hehe.. mesti orang ingat sebiji banglo kan..actually banglo ni ada 4 pintu.2 bawah 2 kat atas..dia buat design mcm 1 biji umah je kan..amy duduk bawah tp yang belakang..depan n 2 lagi atah dah de orang duk..sewanya amat murah la sb rumah agak besar sikit la dr rumah lama..sewa lama rm550 sewa sekarang rm450..so jimatlah rm100.. =) lagi 1 xyahlah lepas ni amy tercegak tunggu lift nak naik tingkat 15..huhu 1 penyeksaan..bila duk rumah ni nanti leh la tanam pokok2 bunga..=)

p/s--> pokok bunga taik ayam jer tanam nanti.. =)

11 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hahahaha
    tanam neh..kekgi kak na nak tgk

    ReplyDelete
  2. wahh cantekla rmh sewa amy tu..aahh mcm banglo hehe
    lama x singgah blog amy kan, maaf la amy..x aktif sblm ni huhu
    btw, header baru amy ni sgt cantek !! suka tgk..sweet sgt :))

    ReplyDelete
  3. cantik lah rumh k.emy... nampk cam banglo mewh taw..tngk lah pintu pgr dy tu....

    ReplyDelete
  4. wahhhh not bad rumahnya... hehehe mula2 tgok gmbar, satu banglo tu sewa semurah tu, memang nk cari sebijik gak la.. XD hehe

    ReplyDelete
  5. owwwhhh..town house.. kt area sungai besi eh amy..?? hihi best2.. da pindah masuk lom..??

    ReplyDelete
  6. dpt rumah bawah ni mmg best sikit,anak2 nak bermain pun senang,akak dulu pun berangan nak tanam bunga tp dah 4 tahun x tertanam jugak..hehe last2 letak bunga plastik dlm pasu

    ReplyDelete
  7. wahhh..macam best je rumah tu..memang nampak macam sebijik rumah banglo 2 tingkat..:)

    ReplyDelete
  8. Salam, sy first time singgah blog ni. Nak minta pendapat sikit, macamana nak cari rumah murah macamtu ye? Sangat memerlukan rumah baru sekarang dekat area2 sg.besi sebab nak kawin. Bleh email saya dyaclarey@gmail.com

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar