Produk Terlaris Julai..

September 13, 2012

.::Nak duit free tak??::.

Salam 1 Malaysia..

Amy nak tunjuk something kat korang =)
Tadi bukak email trima email ni dari says.com.


Ni hasil amy cash out aritu..3 hari selepas daftar terus cash out..xsabar nak rase first earning dari says.com tu yang cash out cepat2..=)


Ni pulak earning amy update hari ni..tak sampai sebulan daftar..nanti leh cash out lagi..=)

Korang tunggu apa lagi..daftar cepat..tidak dikenakan cas pendaftaran..FOC..=)

Berminat???

::SIGN UP HERE::

1. Sign up email n password..
2. Bukak email, then klik link yg says hantar tuk aktive kan akaun anda.
3. Share iklan pada kawan2 kat fesbuk.
4. Cek earnings..mudahkan =)

*psstt -> Daftar je terus korang dapat earnings RM5.00..sape nk bgkan..free2 jer..=)


Tenkiu =)

p/s--> usaha kunci kejayaan.. =)





13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. salam
    kak, nk tya skit boleh?
    link says utk kita minta kwn2 kita klik tu kan, ambik kt mana ye?

    ReplyDelete
  2. teringin nk masuk says.com la... susah x nak sign in??? huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Wah! Masyuk earning Amy.. Laju plak tu.. MM nyer adalah naik tapi taklah selaju Amy ni.. Huhu.. Tips please..! ^^,

    ReplyDelete
  4. jeles nyer..dk dkt rm200 kn nk dpt..mmg laju r..myra br rm30 mie..huhuhu

    ReplyDelete
  5. teringin nk sign up. tp it will effect my nuffnang glitterati status :(

    ReplyDelete
  6. beznye...cmne nk tarik owg soh dftr mlalui itew erk ??

    ReplyDelete
  7. Salam.mcm mne cara nk wat cash out tu ye? Sb dlu pernah buat seakan2 yg ni. Tp ble kite nk claim xbole transfer ke akaun kite...rse berminat nk mencuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak juz sign up then promote iklan tu..tu je..cukup rm50 da leh cash out da..

      Delete
  8. salam.. da sign up,lepas tu nak wat mcam mane..??and mcam mne kita nk cash out..saya kurng faham
    .. tq :)

    ReplyDelete
  9. salam.. saya da sign up..
    n then nak buat ape..
    lpas tu mcm mne kita nk cash out..
    tq :)

    ReplyDelete
  10. salam.. saya nak tnye, andai kata kita da promote, macm mana kira pembayaran tu.. tq

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar