Produk Terlaris Julai..

September 28, 2012

.::Majlis Perpisahan 3 Orang Staf::.

Salam 1 Malaysia.. 

Hari ni jumaat merupakan hari makan2 dunia kat bahagian amy..hehe..xdela..actually, harini hari meraikan 3 orang staff yang akan meninggalkan bahagian amy.. 

Dorang dah lama berkhidmat di bahagian sumber manusia ni so sekarang dah di tukar ke bahagian lain..tempat kerja yang sama lagi cuma level je lain2..hehe.. 

Sampai je td tengok majlis dah start..maklumlah datang lambat arini..hehe..semua dah terhidang, nasi lemak, spageti, roti jala, kek2, n buah n lain2lagi..so harini sambil buat kerja sambil makan..hehee..alhamdulillah kenyang sampai ke petang la jawabnya... =)


 3 orang yg dirai bersama Puan Pengarah.. =)

Bergambar kenangan dengan semua staff bahagian sumber manusia.. =)
merah tak amy??? hehe

p/s--> rezeki di hari jumaat..alhamdulillah.. =)

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. merah menyala yang cantik..:)

    wahh..rezeki apa tu..tahniah..^__^

    ReplyDelete
  2. aloor sedihhh
    semoga mereka berjaya kemana dan dengan apa jua keadaan yg mereka lakukan kan dik ;)

    ReplyDelete
  3. semoga mereka dimurahkan rezeki...hehe... merahnya sis.. dari jauh dah dapat cam itu sis.. ahakx.. nomnom, byknya mknan yang sedap2... huaaaaaaaaaaaaa lapau

    ReplyDelete
  4. Merah itu menawan :)

    suka perfume tak? jom tgk entry fiza :)

    ReplyDelete
  5. YG MERAH TU .. BOLEH BERKENALAN KAH ? HEHE

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar