Produk Terlaris Julai..

September 11, 2012

.::Kereta dia berwajah baru::.

Salam 1 Malaysia..

Hari ahad lepas amy g teman fahmi tukar rim kereta die..ktorang pergi kedai kat area gombak..tengok kat setapak takde yang berkenan then pusing2 jumpa kat area gombak ni banyak pilihan n terus ktorang tukar kat situ..

Dah lama fahmi idamkan nak tukar tp sebelum ni amy tak bg....lama ktorang duk kat kedai tu..4 jam ada kut sangat2 bosan n bosan n membosankan....amy sangat2 tak suka bila fahmi sebut nak g bengkel kereta sb dah tau suasana tu macam mane..comfirm tercongok atah kerusi berjam2 bertemankan air tin..=(.. amy suruh dia ajak kawan2 die tapi dia nak amy gak teman..terpaksa rela pergila jawabnya..berkorban demi yg tersayang..aik..ada kaitan ke??hehe..


bagus giler org myammar nie buat kerje..



Sapa je kedai fahmi suruh amy pilih rim kereta..amy pun pilih la warna merah nie..cantik tak?? hehe..


p/s--> en hubby, tayar kereta sy taknak tukar ke? huhu

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wah...berkasut baru lah keta fahmi ye ..semerah stilleto ...hihihihi

    ReplyDelete
  2. salam kenal dik
    aah menawan merah tuu
    kira berani lah nie ;)

    ReplyDelete
  3. perghhh merah, boleh nmpak dri jauh... smart.. hehehe....


    can u like my fan page https://www.facebook.com/ainaaroseberry92

    ReplyDelete
  4. wahh kasut merah baju hitamm .. classss :)

    ReplyDelete
  5. amboi.. merah sungguh.. koh koh koh...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar