Produk Terlaris Julai..

September 18, 2012

.::Buah hatiku::.

Salam 1 Malaysia..

Weekend baru ni cuti sempena hari Malaysia..KL dapat cuti 3 hari..hari jumaat tu tanpa plan pape last2 sampai jgk ktorang ke kampung halaman..=)..Malam tadi baru sampai umah KL..bawak Mak Mertua n Ayah Mertua amy skali balik rumah..balik pun sebab dorang nak ambik kereta yang baru dorang beli kat kl nie esok..apa yang paling best perjalanan pergi dan balik kampung ditanggung sepenuhnya oleh parents fahmi =)

Balik kampung sebab utama nak jumpa dengan permata hati amy 2 orang ni..rindu sangat kat budak2 ni...effa & eddy..Hari sabtu aritu ktorang pergi mandi sekayu..eddy paling suka men air..si effa takut dengan air..sebabnya mula2 dia turun dalam air kaki dia kena gigit dengan anak2 ikan dalam tu..lepas pada tu takut nak turun..kesian lak..si adik lak, tak kira air dalam ke cetek ke yang dia tau nak terjun je..kalau tak pegang tak tau la..

Minggu depan cikmie balik lagi sayang..rindu dan ciyum2 peluk2 sayam2 anak2 cikmie ni..=)





p/s--> bila agak2nya cikmie nak ada anak sendiri ni =(..doakan yer kawan2..=)

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. "nti kalau cikmie ade baby jgn lupekan ktorg tau"ucap eddy n effa dgn manja...hehehe..

    ReplyDelete
  2. bebudak mmg ska main terjun2 hehe.. tp mmg nk kene pntau slalu

    ReplyDelete
  3. Atototo.. comeynyaa gelagat mereka, dah la comel... ena pun rindukan anak2 buah ena... huuuu...

    ReplyDelete
  4. insyaallah..tak lama lagi ada rezekinya tu..:)

    ReplyDelete
  5. alolooo tomey2 effa eddy...tgok la cikmie diorg kann..hehe

    ReplyDelete
  6. comel nah budak berdua tu taw. suka tgk hidung dorg. hehe

    ReplyDelete
  7. salam kenal...........

    comey sangat budak tu....like2!~



    feel free to visit my blog..

    http://mrsnon.blogspot.com/

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar