Produk Terlaris Julai..

August 13, 2012

.:satu malam yg sunyi::.

Tajuk xleh belah kan..hehe..saje wat gempak..alkisahnya, malam tu amy dengan fahmi balik dari uptown dana kota..pahtu fahmi berhenti la singgah nak beli makanan untuk buat sahur..masa tu dalam kul 12 malam kut..fahmi pun parking kereta kat depan kedai makan kat rumah ktorang tu..parking betul2 depan rumah orang..amy tak ikut fahmi keluar sebab amy ngantuk sangat kononnya nak tidur dalam kereta..sian hubby...=)

Fahmi pun tunggulah makanan kat kedai..sedar tak sedar amy terlelap dalam kereta..tengoh sedap2 tidur tiba2 amy dengar orang ketuk pintu..kejut tiba2..ingatkan fahmi ketuk nak masuk dalam kereta rupanya ada sorang perempuan ketuk pintu..biasanya tiap kali fahmi tinggal amy dalam kereta dia pesan suruh kunci pintu sb tu amy ingatkan dia ketuk nak masuk kereta..huhu..amy pun bukak la pintu tu sb ingatkan tuan rumah yg amy parking kereta tu..manelah tau kut2 nk buat keluar kereta kan..bukak je pintu tanya dia kenapa, last2 dia tanya amy ada duit rm2 tak..nak buat telepon katenya..amy pun suruh tunggu kejap pahtu cepat2 tutup pintu n kunci..tengok macam orang tak betul je takut jugok amy..tapi nak kate tak betul siap ada anak lagi..tahlah...kunci pintu terus panggil fahmi..perempuan tu still lagi tercegak kat sebelah pintu amy..perasaan takut giler..fahmi pun mai kat kereta pahtu bagi duit kat dia then dia pun lari..selamat...=(

p/s-->pengajaran lepas ni kena ikut je hubby g mane2 n taknak duk dalam kete sorang2 lg..takut..huhu..

12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. sekarang mlm2 bahaya la..
    wani pun if bhenti mana2 n duk dlm kete mesti kunci.siang pun mcm tu jgk...

    ReplyDelete
  2. isk amy nih... bahaye tu taw.. len kali kalo nk tgl dlm kete sorg2 kunci pintu..lau org ketuk tgkap buat xtaw jer..huhu bahaye2.. org sllu kalo tgl dlm kete sorg2 mmg hubby pesan kunci pintu biar pon waktu siang..apep pon boley berlaku..jgn buat da taw..bahaye sgt2...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kunci nina..mmg tiap kali fahmi tinggal org dalam kete ye suruh kunci pintu.. =)

      Delete
  3. Eee, camtu MM pon dah tak berani tinggal dalam kete sorang2 klu hubby kuar beli pape.. Huhu.. Seram pulok rasanya..

    ReplyDelete
  4. hati2 tau lepas ni sis... sebaik perempuan, kalau lelaki mabuk ke apa.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. zaman sekarang ni, org baik or jahat sepesen je..tak dapat nak pastikan die tu jahat or baik..

    lepas ni, jgn dok dlm kete sorg2 lagi ea..bahaya..siap bole terlelap lagi tu..eh, nasihat terlebih pulak..hehehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar