Produk Terlaris Ogos..

August 8, 2012

.::Rumahku Syurgaku::.

Salam 1 Malaysia..

Harini dah masuk 2 hari amy duk bersama fahmi..rumah still kelam kabut..kain baju tak tersusun pun lagi..huhu..semalam amy kemas kat dapur..susun pinggan mangkuk..gantung sodek2 periuk kuali..boleh kate dah settle la sikit bahagian dapur..cuma tong gas tak beli lagi..ada tong gas nanti leh la main masak2 pulok..hehe.. =)

Plan malam ni pulak nak gantung langsir..mak ai macam nak raya lak kan..padahal naik rumah baru..xpela 2 dalam 1..hehe..ingatkan malam td nak gantung langsir tp tak boleh..sebabnya besi yang gantung langsir tu dia buat 1 line jer..maknanya untuk belah luar jela leh gantung kat besi tu..tuk kain langsir yang dalam terpaksa pakai dawai..so kena tunggu fahmi beli dawai dulu la baru leh gantung langsir tu..(langsir tema purple..curik omak punya..jimat..hehe)

Letih memang letih bila nak naik rumah baru nie..bayangkan nak angkat barang ke tingkat 15..nak naik turun lift lagi..huhu..tapi xpelah..letih skali ni jer..yang penting dah duk bersama suami tercinta..turun kerja skali walaupun gerak asing2..boleh salam sebelum kerja..solat berjemaah (leh jadi iman laki aku upanya..Alhamdulillah syukur..)..pergi bazar sama-sama then boleh bukak puasa n sahur skali..banyak hikmah dia..2 bulan lepas kahwin baru leh duk serumah..huhu..apapun alhamdulillah..Allah permudahkan segala urusan kami..


Keluarga Bahgia..Insya Allah..

p/s--> nanti boleh la datang beraya rumah amy yer.. =)

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. semoga bahgia selalu amy ...amin :) best kan dok umah sendiri :)

    ReplyDelete
  2. Sebaris ayat untuk anda.. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  3. mesti teruja kan ada rumah sendiri...happy-happy selalu ye..:)

    ReplyDelete
  4. wuhuu..hepi je yea..be hepi sokmo okay :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah bestnye akk. wah raye ni sbg suami isteri lah ye. ;)

    ReplyDelete
  6. pengantin baru naik rumah baru..peh, perfectt..hehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar