Produk Terlaris Ogos..

August 7, 2012

.::Penat::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua? harap baik2 yer..3 hari cuti n 3 hari jgk blog ni xberupdate..balik kampung punya pasal..hehe..bila duk kat kampung mud tuk blogging terus hilang..hari jumaat balik terengganu n isnin bertolak balik kolumpur..semalam jugak kitaorang naik rumah baru..sekarang ni amy n suami dah pindah kat sungai besi so sekarng xperlulah jadi wife n hubby weekend lagi sb dah duk serumah..alhamdulillah...malam tadi sampai je rumah baru ktorang angkat barang..mula2 angkat barang dalam kereta fahmi lepas tu angkat dalam kereta amy..bayangkan angkat ke tingkat 15..adoyai memang letih giler..dekat kul1 pagi baru nak settle..padahal xde prabot pun..xtau la nape yg banyak sangat..tp tak kisah la janji dah leh duk bersama..=)



p/s--> rase cam nak sambung cuti jer tp cuti dh hbs..huhu..

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. kekdg tgk brg cm sikit tp bile nk pindah tetiba jd byk..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. mesti penat gilakan sis.. tambah2 bulan puasa.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. yeay... alhamdulillah da masuk uma baru..biler nk buat mkn² kt uma ni mi..nk g.. hihihi ok amy mulai skng kene ati² sket.. jage makn..jage minum..hihi usaha lebih gigih..yeay..!! :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar