Produk Terlaris Ogos..

August 28, 2012

.::Jom kita pakat daftar says.com::.

Salam 1 Malaysia..

Lama blog xberupdate rasenya..mud kurang sikit..kalau mud meroyan mai mesti 3 4 entry dalam sehari..hehe..ok hari ni amy nak share something dengan kengkawan blog..sebelum tu amy nak tanya korang dah daftar says.com ni ke belum? kalau belum daftar leh la sign up sekarang kat sini..



Amy baru je join says ni 3 hari termasuk arini..join pun sebab kawan amy si mama nina ashhaiqal ni la selalu duk share link kat fesbuk..says ni lebih kurang nuffnang jugak la..cuma says ni kita boleh share kat fesbuk..nuffnang lak kat blog..2 hari amy join says amy dah dapat earning RM35.40..dia sama jugak dengan nuffnang..bila earning dah cukup RM50 baru dia akan bank in kat kite..

Caranye mudah jer..kita juz daftar kat sini..lepastu, aktifkan link yang dia hantar kat email kita tu..then login akaun says..pergi kat recomendation tu..korang akan nampak kotak iklan kecik2..jangan ambik yg tulis complete kat bawah kotak tu sb iklan tu dah habis..korang ambik kotak yang ada tulis RM dan berapa Hari lagi tu jer..Klik kat kotak iklan yg still running lepastu share it..ambik link yg dia bagi juz copy paste kat wall fesbuk kita..mudahkan..

Tapi says ni ada limit..contoh 1 iklan limit untuk kita RM10 jer..maknanya kalau iklan yang 20sen perklik hanya 50 orang klik je diambik kira..ada jugak iklan yg 40sen perklik..kalau 100 orang tolong klik pun korang xkan dapat lebih..dapat setakat yg dia limit tu jela..kalau nak lebih better korang sign up churp-churp..yg tu unlimited..=)

Cara cepat nak dapat duit..setiap iklan ada limit kan..ada yg bg kita 1 iklan RM5..RM10 n RM30 n dll..korang mintak je kenalan rapat korang klik..contohnya mintak adik abang kakak ke sedara mara tok nenek moyang ke klik baru cepat naik earning..hehe..earning di update dari semasa ke semasa..boleh kate sejam sekali kut..

Jangan lupa klik iklan2 amy ni yer..toce2..nati amy banje makan ais krim MALAYSIA.. =P









p/s--> orang memberi kita menerima..rezeki jangan di tolak..usaha tangga kejayaan..tak susah nak susah tak senang nak senang..peace.. =p









11 Orang Pengomen Tegar..:

  1. dah klik..:)

    saya dah lama daftar benda ni..tapi...malas betul nak share iklan..hehe

    ReplyDelete
  2. Nak tak kita cooperate utk klik iklan2 kita? If setuju, nanti reply kat blog MM ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay.. MM add FB Amy ye.. Nanti dah approve gtau tau.. My FB ID : Cik Puan Meeja.. =)

      Ada twitter tak? If ada bolehla add skali.. Kita guna direct mesej.. =)

      Oh, btw MM dah klik semua iklan kat atas.. =)

      Delete
  3. Assalamualaikum,

    Salam ziarah..selamat hari raya..

    ReplyDelete
  4. http://rieyza.blogspot.com/2012/08/mai-join-sayscom.html

    hehe..jom klik2..hik3 tq amy sb sudi kongsi info with me..happy sgt2!

    ReplyDelete
  5. kadang2 segan jgk nk iklankan..hehe

    btw metetop header..cun sgt!!

    ReplyDelete
  6. ok..mama ash dtg nih..hihi atot la terbatuk2.. hihi da boley cash out amy kn..?? trskn usaha..hihi

    ReplyDelete
  7. huhuhuuhu hhhaaaiiii..bahagianya.... www.hegelatan.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam ziarah ^^,

    Amy, act says pun takde limit. cth klu dia ada letak RM0.20/click - RM10.00, kita dah archive. dia akan gandakan RM0.20 tu jadi RM0.40.

    erkkk... paham tak agak2?? hehe.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar