Thursday, July 26, 2012

.::Shopping @ Kenanga Wholesale City (KWC)::.

Salam 1 Malaysia..

Apa khabar semua..harap baik2 semua yer..korang pernah dengar tak Kenanga Wholesale City (KWC), Kuala Lumpur? dengar kate kat situ baju murah-murah..tapi kalau beli borong la..tak kisah la mahal ke murah ke, janji pergi cuci2 mata dulu..manela tau kut2 ada yang berkenan kan..leh la terus beli..

Esok insya Allah amy n geng2 naik bas opis pergi shopping sana..dalam 20 orang..insya Allah..plannya dalam kul 11.30 pagi bertolak pergi sana..balik tak tau la tu..esok kan hari jumaat..waktu rehat 2 jam 30 minit..hehe..Kalau diikutkan senarai nama amy tak dapat pergi..sebab amy lambat daftar nama..pendaftaran ditutup sebab penuh..sebuah bas tu muat 20 orang jer..tapi nasib amy baik sb kawan amy si yana ni xboleh pergi..yana ada kerja sikit jadi dia offer la kat amy..so boleh la amy g sana esok..insya Allah..

Memandangkan semalam dah dapat gaji dan tambah pulak kerajaan dah umum nak bagi bonus raya separuh gaji jadi esok boleh la shopping sikit2..baju raya untuk diri sendiri xbeli lagi..untuk suami..mak..ayah..ma..abah..adik2..anak2 sedara..adoyai..ramai tu tp xpela skali setahunkan..apa yang penting tengok dorang happy..=)

Amy google nama tempat tu ini dia bangunan dia..betul ke? tunggu jela esok amy.. =)

p/s--> tak sabar nak raya tahun ni..al-maklumla, tahun pertama raya bergelar isteri..=)

7 Orang Pengomen Tegar..:

:: Mrs.Eady :: said...

kenangan murah giler!!

careno said...

org pompuan kalau g KWC mesti jd x btul... byk baju yg boleh shoping... lawa dan murah... 2 3 jam mmg x ckup nak pusing hbs situ...

haslinda said...

tahun depan beli baju raya utk baby pulak. hehe...

best nye dapat shopping borong2 kt KWC... :)

FRB said...

wah best la.. leh bli lebih utk bis raya

Zie Madini said...

syorga kan bershopping. my fav activities tuh. hehehe

Koqin Qaremo said...

kalau nak pegi sana naik bas no berapa ye?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

selalu lalu je depan Kenanga ni tapi tak pernah singgah..nanti suatu hari nak singgah lahhhh