Produk Terlaris..

July 10, 2012

.::Selesema & Batuk::.

Salam 1 Malaysia..

Balik je dari jenjalan hujung minggu baru ni terus dapat demam..selesema dan batuk..pakej terus..adoyai..mukim cuasa kat cameron sejuk sangat kut..tambah lak naik feri malam2..duk tengah laut..rase skarang sungguh tak larat..nak ambik mc tapi takut xcukup staf..sbnya, ramai staf wakil LLM pergi men sukan kat Terengganu..dorang bertolak semalam n Insya Allah ahad ni bertolak balik..amy xterlibat dengan sukan so xlehlah ikut dorang pergi Terengganu..xpelah, smoga kalian berjaya bawak balik emas yer..



Minggu ni amy kena jaga kaunter depan..sebab staf yg bertugas terlibat dengan sukan..dengan keadaan hidung xberapa nk ok ni duk depan kaunter..korang bayangkan lah..sikit2 bersin..habis tisu amy guna..mula2 guna tisu kat kaunter tp tak cukup..pergi ambik dalam kereta lak..bertapa seksanyer..huhu..orang kate kalau nak cepat baik selesema makan aiskrim tp amy lupa lak nk beli td..nanti nak try la..doakan amy cepat sembuh yer..

p/s--> dalam keadaan xberapa sihat ni pun rajin nk update blog..tau tak knapa??? sebabnya amy dapat lg 1 BE..so skrg 5 BE duk running..murah rezeki..jemput singgah blog amy yer.. =p


6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Ya Allah, kesiannyew kt sis.. ena tak suka kalau dua2 penyakitan tu menimpa.. nak makan pun tak rasa... hurmmm..

    BTW, semoga cepat sembuh yew even batuk tu agak payah nk sembuh.. minum air byk, biar ulang alik pergi tandas sekali pun...

    ReplyDelete
  2. Amy,
    Mawar pun kna demam dan selsema ...:( musim la rasenya

    ReplyDelete
  3. ALOLOLO...kesian dia. get well soon ek dear :)

    ReplyDelete
  4. Alololo...cian dia. get well soon, dear :)

    ReplyDelete
  5. Demam? Alahai, ciannya.. Jangan lupa makan ubat tau.. Minum air suam banyak2..

    Wah! Murah rezeki dapat 5 BE skali.. Alhamdulillah, rezeki anak.. Eh..! Hehe, kidding..

    Btw, get well soon k!=)

    ReplyDelete
  6. smoga cepat smbuh kakak cntik..

    pnh jugak dga,kalau nak baik slesema,makan ice cream..tp smpi skrg xbrni buat..hee

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar