Produk Terlaris Julai..

July 19, 2012

.::Program Ramadhan kat opis::.

Salam 1 Malaysia..

Sekarang ni selalu je hujan,.balik kerja n pergi kerja mesti hujan..hujan nak sambut ramadhan kut nie..=)..tadi amy godek2 email..pahtu nampak email dari biro agama tempat kerja amy ni hantar program pada bulan ramadhan nanti..

1) Program Tadarus Al-Quran :: Setiap hari bermula jam 12.45 tengahari sehingga 1.45 petang (kecuali hari Jumaat)

Insya Allah, harap2 dapat join tadarus al-quran nie..lagi2 la di bulan yg berkat ni kan..

2) Program Ceramah Ramadhan..

27 Julai 12 ceramah bersama Ustaz Imam Muda Asyraf Ridzuan bertajuk Rahmat Ramadhan.

3 ogos 12 ceramah bersama Ustaz Salahuddin Mohammad dari Dewan Bahasa & Pustaka bertajuk Keberkatan Ramadhan.

10 ogos 12 ceramah bersama Ustaz Johari Abdul Wahab dari JAKIM bertajuk hukum hakam ibadah puasa..


p/s--> di bulan yang mulia nanti..sama2lah kita cari keberkatan dari-Nya..

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. bagus kan bila management bagi peluang kita masa kerja buat ibadat cenggini :)

    ReplyDelete
  2. baguihnyer yerk.. kat sini macam biasajer..

    ReplyDelete
  3. header blog ni sematttt.... :) tahniah

    ReplyDelete
  4. wah bestnye.. mcm2 aktiviti ada..
    bulan ramadhan ni ye. kt ofis cci belum tahu lg apa..
    hrp2 ada la jugak program2 sebegini..

    ReplyDelete
  5. kat tempat ena pun mendung je, mungkin nak puasa ni... wahh , bestnya... teringin nk ikut sebab ena ni suka dengar ceramah agama.. nak memperbetulkan diri yang telah banyak buat dosa... by the way, semoga puasa kali ni lebih baik dari puasa sebelum ini.. Amin selamat berpuasa sis

    ReplyDelete
  6. kat opis akak setiap tahun buat tadarus je,ceramah dah dibuat awal2 seminggu sebelum ramadhan

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar